Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΡΟΥ ΕΞΙΣΤΟΡΕΙ:

«Βρήκα τα δύο παιδιά μέσα σε ένα ρέμα»

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2016 1:07
 Η Ειρήνη Κατσοτούρχη με τον γιο της είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο Η Ειρήνη Κατσοτούρχη με τον γιο της είναι η μοναδική κάτοικος στην Κίναρο

 

ΑΘΗΝΑ
«Ακόμα δεν έχω συνέλθει από το σοκ…» λέει στο in.gr η 70χρονη Ειρήνη Κατσοτούρχη, μόνιμη κάτοικος στο νησάκι Κίναρος, όπου χθες τα ξημερώματα κατέπεσε το Agusta Bell του Πολεμικού Ναυτικού.
Η γυναίκα που μέχρι τον θάνατο του συζύγου της, Μικέ Κατσοτούρχη το 2013, ζούσε μαζί του πάνω στο νησάκι τους, έχει πλέον στο πλευρό της τον γιο της, Γιώργο, οι δύο τους είναι πλέον οι μόνιμοι κάτοικοι στην Κίναρο. Μόνο που χθες αυτός έτυχε να απουσιάζει, στην Κάλυμνο.
Ήταν 6.30 το πρωί όταν χτύπησε το τηλέφωνό της, περιγράφει. «Με πήραν από το Πεντάγωνο και με ρώτησαν αν είχα ακούσει καναν θόρυβο μες στη νύχτα, κι εγώ τους απάντησα αρνητικά...» εξιστορεί.
Η ίδια ωστόσο έμελλε να φτάσει πρώτη με τα πόδια μπροστά στα συντρίμμια του μοιραίου ελικοπτέρου.
«Εγώ τα βρήκα από κοντά, μέσα σ’ ένα ρέμα, γύρω στις 10 το πρωί. Ίσως να τα είχαν δει βέβαια κι από ψηλά τα ελικόπτερα που πετούσαν κι έψαχναν…» εκτιμά.
«Το ένα παιδί ήταν καμένο, το άλλο ήταν πεσμένο πιο δίπλα, εκεί στα ψηλά του νησιού όπου τους είδα. Μετά εκεί πάνω αρχίζει κατηφόρα-γίνεται γκρεμός και πιθανόν το ελικόπτερο να έπεσε μες στη θάλασσα. Ίσως μέσα εκεί να παγιδεύτηκε κι ο τρίτος από το πλήρωμα…» σκέφτεται η 70χρονη, που έχει καταγωγή από την Αμοργό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass