ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΝΑΠΗΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Αντάλλαξαν καπάκια με αναπηρικά αμαξίδια

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 0:53

 

Μαθητές συγκέντρωναν πλαστικά καπάκια μπουκαλιών και κατάφεραν να αγγίξουν τον στόχο της ποσότητας που χρειαζόταν, για να τα ανταλλάξουν με δύο αναπηρικά καροτσάκια, τα οποία πρόσφεραν χθες στον Πανθεσσαλικό Σύλλογο Απαπήρων Πολιτών, στη Λάρισα.

Πρόκειται για τους μαθητές όλων των βαθμίδων Εκπαίδευσης, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο, των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη της Λάρισας, που εδώ και καιρό μάζευαν πλαστικά καπάκια, τα οποία έδωσαν σε εταιρία ανακύκλωσης της Λάρισας για να τους το ανταποδώσει με την προσφορά δύο αναπηρικών αμαξιδίων.

Οι μαθητές δεν είναι η πρώτη φορά που ευαισθητοποιήθηκαν γι’ αυτό το σκοπό, καθώς και παλαιότερα έχουν υλοποιήσει ίδια δράση, προσφέροντας άλλα δύο αμαξίδια στον εν λόγω Σύλλογο, για να βοηθήσουν συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη, αλλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τα αγοράσουν.

Ο πρόεδρος του Πανθεσσαλικού Συλλόγου Απαπήρων Πολιτών, κ. Θανάση Πατσιούρας, ευχαρίστησε του μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, που επισκέφθηκαν και παρέδωσαν τα αμαξίδια στα γραφεία του Συλλόγου, ευχόμενος η ενέργειά τους αυτή να βρει μιμητές.

Λ.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass