ΜΕ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ…

«Μετωπική» ΣΥΡΙΖΑ- Σακοράφα

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2016 1:22

 

ΑΘΗΝΑ
Με δηλητηριώδεις αιχμές απάντησε η ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα στην ασυνήθιστα σκληρή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής, εγκαλεί το πρώην κόμμα της ότι υιοθετεί λογικές «αυριανισμού» και «φτηνών προσωπικών επιθέσεων» και κάνει λόγο για «χυδαίες και ανήθικες επιθέσεις». Ταυτόχρονα διατυπώνει καταγγελίες για «αδιαφανείς λειτουργίες» του κομματικού μηχανισμού.
Η Σοφία Σακοράφα, σήκωσε το γάντι που πέταξε ο ΣΥΡΙΖΑ και για την προσωπική της διαδρομή.
«Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να εξετάσουμε την πορεία όλων, επαγγελματική και πολιτική, από την αρχή έως σήμερα, για να εξακριβώσουμε το βιογραφικό του καθενός, για να διαπιστώσουμε την έμπρακτη συνέπεια του καθενός και για να διακρίνουμε ανάμεσα σε δοτούς και πάντα αιρετούς. Κυρίως για να θυμηθούμε την κρίσιμη στιγμή ποιος είπε ΟΧΙ, αδιαφορώντας για πολιτικές καριέρες και υπουργεία και θώκους».
* Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει με σκληρή ανακοίνωση στην ευρωβουλευτή Σοφία Σακοράφα, η οποία με δήλωση της το βράδυ της Κυριακής κατήγγειλε για χυδαιότητα το κυβερνών κόμμα, από το οποίο αποχώρησε μετά την ψήφιση της συμφωνίας τον περασμένο Αύγουστο.
Η Κουμουνδούρου κατηγορεί την ευρωβουλευτή ότι είδε την πορεία της στο ΣΥΡΙΖΑ ως “ευκαιρία για επαγγελματική αποκατάσταση”, ότι δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ στο κόμμα και στις δομές κοινωνικής αλληλεγγύης, αλλά και γιατί δεν παραιτήθηκε παραδίδοντας την έδρα της στην ευρωβουλή.
Υπενθυμίζεται ότι η κ.Σακοράφα εξελέγη στην Ευρωβουλή με το ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές του 2014 με 273.070 σταυρούς, δεύτερη μετά το Μανώλη Γλέζο. Στις 11 Σεπτεμβρίου 2015 ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή της από την ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass