Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα

Δημοσίευση: 09 Ιαν 2017 16:53

Πέντε βαριά μηχανήματα του στρατού και μηχανήματα της Περιφέρειας Στερεάς και των δήμων δίνουν μάχη αυτή την ώρα για να αποκαταστήσουν την κυκλοφορία από το λιμάνι της Κύμης προς την Κύμη της Εύβοιας.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας στην Εύβοια, Γιώργο Κωστόπουλο που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «με την παρέμβαση των μηχανημάτων και τη μερική ύφεση των καιρικών φαινομένων δόθηκε δυνατότητα αποκατάστασης της συγκοινωνίας με την Κύμη.Σε λίγη ώρα θα έχει ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα».
Την ίδια ώρα άλλα μηχανήματα επιχειρούν στον ορεινό όγκο για να απεγκλωβίσουν αποκλεισμένα χωριά της περιοχής.Σύμφωνα με τους υπεύθυνους η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το υπόλοιπο της ημέρας.
Ήδη μετά την τμηματική αποκατάσταση της συγκοινωνίας συνεργεία της ΔΕΗ αποκαθιστούν σιγά-σιγά τις βλάβες όπου υπάρχει δυνατότητα. Ωστόσο, σύμφωνα με τους αρμόδιους θα χρειαστεί χρόνος για να αποκατασταθούν όλα τα προβλήματα.
Την ίδια στιγμή δεκάδες είναι τα χωριά που παραμένουν αποκλεισμένα και περιμένουν να φτάσουν τα μηχανήματα. Μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει εκτίμηση από την πλευρά της Πολιτικής Προστασίας της Εύβοιας για το χρόνο αποκατάστασης της συγκοινωνίας στο σύνολο του ορεινού όγκου.

Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται μετά τα μεσάνυχτα
Σε ό,τι αφορά τις καιρικές συνθήκες το βλέμμα των υπευθύνων είναι στραμμένο στο νέο κύμα κακοκαιρίας το οποίο έρχεται μετά τα μεσάνυχτα.
Στους υπόλοιπους νομούς της Στερεάς Ελλάδας δεν εντοπίζονται παρόμοια προβλήματα παρά το γεγονός ότι οι πολικές θερμοκρασίες έφθασαν σε ανώτατο επίπεδο.Μόνο στην πόλη της Λαμίας σήμερα το πρωί ο υδράργυρος έπεσε στους -7 βαθμούς Κελσίου ενώ στα ορεινά καταγράφονται θερμοκρασίες φτάνουν και τους -20 βαθμούς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass