Ονόματα πολιτικών σε σημειώματα της Ρούπα

Δημοσίευση: 10 Ιαν 2017 17:45

«Πρόχειρα χαρτιά» με ονόματα πολιτικών, και πρώτο-πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ στο διαμέρισμα όπου συνελήφθη την περασμένη Πέμπτη η Πόλα Ρούπα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της Ελληνικής Αστυνομίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πάντα πηγές, αναφέρονταν και τα ονόματα του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά είχε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Νίκος Τόσκας τους ενημέρωσε σχετικά με τις χειρόγραφες σημειώσεις που βρέθηκαν στο κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη, στις οποίες τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, όσο και ο πρώην πρωθυπουργός αναφέρονταν.

Πρόκειται για αναφορές σχετικά με τις κατοικίες και τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι δύο πολιτικοί, οι οποίες παραπέμπουν σε πιθανό σχέδιο επίθεσης σε βάρος τους.

Ανάλογη επικοινωνία με τους δύο πολιτικούς είχε, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ενώ κλιμάκιο αστυνομικών μετέβη και στα γραφεία του κόμματος, στην Πειραιώς.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στα προσχέδια της Ρούπα έχουν καταγραφεί τα ονόματα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και άλλων κορυφαίων πολιτικών προσώπων της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2013, επί προεδρίας Αντώνη Σαμαρά, η οργάνωση ΟΛΑ επιτέθηκε με ρουκέτα στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας, στη Συγγρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass