Μπουτάρης: ΕΔΕ για τις αλατιέρες

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 22:12

Σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση για να εξεταστεί τι δεν πήγε καλά στην πολιτική προστασία τις ημέρες της σφοδρής κακακαιρίας θα προχωρήσει ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, όπως δήλωσε στη διάρκεια έκτακτης σύσκεψης που συγκάλεσε το μεσημέρι της Τετάρτης, με τη συμμετοχή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, των αντιδημάρχων, εντεταλμένων δημοτικών συμβούλων και του γενικού γραμματέα του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Μπουτάρης ανέφερε πως πρέπει να εξεταστεί γιατί δεν λειτούργησαν οι αλατιέρες τις πρώτες ώρες της χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρά προβλήματα στην πόλη.

«Η ευθύνη είναι απόλυτα του δημάρχου για ό,τι κακό συνέβη» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουτάρης. Όσον αφορά την ΕΔΕ πρόσθεσε πως «θα προχωρήσουμε σε Ένορκη Διοικητική Εξέταση, για να δούμε τι δεν πήγε καλά στην ιστορία της πολιτικής προστασίας».

Όπως ειπώθηκε από αντιδημάρχους, το βάρος θα πρέπει να πέσει πλέον στα σχολεία του Δήμου Θεσσαλονίκης, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, προκειμένου να λειτουργήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα, αφού υποχωρήσει το κύμα του χιονιά και αποκατασταθούν άμεσα οι όποιες ζημιές παρατηρηθούν.

Στη σύσκεψη που συγκάλεσε ο δήμαρχος συμμετείχαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, Παναγιώτης Αβραμόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Θανάσης Παππάς, Πέτρος Λεκάκης, Σπύρος Πέγκας, Γιούλη Ρανέλλα, Καλυψώ Γούλα, Έλλη Χρυσίδου, Νίκος Φωτίου και Λίνα Λιάκου, εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι καθώς επίσης ο γενικός γραμματέας και υπεύθυνος για τον τομέα της πολιτικής προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Θωμάς Ψαρράς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass