Ο στρατηγός χιονιάς…

Μποτιλιάρισμα κατά τη διάρκεια χιονόπτωσης, στη Θεσσαλονίκη.

Δημοσίευση: 11 Ιαν 2017 21:00 | Τελευταία ενημέρωση: 11 Ιαν 2017 21:43

Ο χιονιάς συνεχίζει να δοκιμάζει τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, όπου σχεδόν σε όλες τις περιοχές το τοπίο είναι «λευκό» και το κρύο πολικό, με το πρωτοφανές -σε ένταση και διάρκεια- κύμα κακοκαιρίας να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις και την καθημερινότητα.

Σε όλους τους δήμους, που επλήγησαν τις τελευταίες ώρες από τον χιονιά, τα συνεργεία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατέβαλλαν ολονύκτια προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, ενώ για μία ακόμη ημέρα τα σχολεία στη Βόρεια Ελλάδα, στη συντριπτική τους πλειονότητα, παραμένουν κλειστά.

Πλέον καταγράφεται ρεκόρ ως προς τη διάρκεια του παγετού στην πόλη από το 1963, οπότε δημιουργήθηκε ο Μετεωρολογικός Σταθμός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ). Τότε από 23-25 Ιανουαρίου σημειώθηκε ολικός παγετός διάρκειας τριών ημερών, δηλαδή η ανώτερη θερμοκρασία στη διάρκεια της ημέρας ήταν υπό το μηδέν. Τώρα, ήδη επί τέσσερις ημέρες σημειώνεται ολικός παγετός, που ίσως επικρατήσει και για πέμπτη ημέρα, την Πέμπτη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass