Μ. ΧΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕ ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ:

Χρέος της πολιτείας η “θωράκιση” των αστυνομικών

• Συνάντηση υπό το βάρος της δολοφονικής απόπειρας εναντίον αστυνομικού

Δημοσίευση: 12 Ιαν 2017 17:20

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, είχε συνάντηση με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, η οποία πραγματοποιήθηκε υπό το βάρος της δολοφονικής απόπειρας εναντίον αστυνομικών που φρουρούσαν τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, όπου και τραυματίστηκε ένας Ειδικός Φρουρός.

Κατά τη συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για την κατάσταση που επικρατεί στην ΕΛΑΣ και ετέθησαν ζητήματα ασφάλειας αλλά και ελλιπούς και πεπαλαιωμένου εξοπλισμού των αστυνομικών.

Ο κ. Χαρακόπουλος, μετά την ενημέρωση έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Πρώτιστο μέλημα μιας δημοκρατικής πολιτείας είναι η ασφάλεια του πολίτη. Χρέος, λοιπόν, του κράτους είναι να φροντίζει ώστε οι επιφορτισμένοι με το ρόλο αυτό, δηλαδή οι αστυνομικές δυνάμεις, να έχουν στη διάθεσή τους όλα εκείνα τα μέσα που πρώτα απ όλα θα τους θωρακίζουν στην πάταξη του εγκλήματος και θα διασφαλίζουν την εμπιστοσύνη των ιδίων και των οικογενειών τους στην πολιτεία».

Εκ μέρους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στη συνάντηση συμμετείχαν οι κ.κ. Χρήστος Μαυραγάνης, Πρόεδρος, Δημοσθένης Πάκος, Α΄ Αντιπρόεδρος, Γρηγόρης Χρυσάφης, Αντιπρόεδρος Οικονομικών, Κων/νος Χύτας Αντιπρόεδρος Τύπου και ΜΜΕ, Χρήστος Μπαλάσκας, Αντιπρόεδρος Δημ. Σχέσεων, Φώτης Μαυραγάνης, Ταμίας, Μιχάλης Καρδιασμένος, Γ.Γ., Κων/νος Αλεξίου, Αντιπρόσωπος, ενώ παρών ήταν και ο συνεργάτης του Τομέα κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, πρώην Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass