Στην Πάτρα ψάχνουν τoν Σώρρα

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 8:31

Σε περιοχές γύρω από την Πάτρα αναζητείται ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως το ζευγάρι έφυγε από την Αθήνα 15 μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.

Η αστυνομία πιστεύει πως ο Αρτέμης Σώρρας κρύβεται, μετά την καταδίκη του σε οκταετή κάθειρξη για υπεξαίρεση, στο σπίτι κάποιου εύπιστου οπαδού του.

Σύμφωνα με το The Toc, το πρωί της Παρασκευής στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, βρισκόταν η σύζυγός του η οποία όταν κατάλαβε ότι η δίκη θα γινόταν κανονικά και δεν θα έπαιρνε αναβολή, έφυγε τρέχοντας, ενδεχομένως για να ενημερώσει τον σύζυγό της προκειμένου άμεσα να κινηθούν προς το κρησφύγετο ή να τον βρει εκεί.

Σημειώνεται πως η έρευνα για τον εντοπισμό των ηλεκτρονικών αποτυπωμάτων του... διαδικτυακού μανιφέστου του φαίνεται να έχει κολλήσει, καθώς δεν έχει καθαρογραφεί η απόφαση, δεν έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, και απαιτείται διάταξη του Εισαγγελέα για την άρση του απορρήτου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass