ΣΟΒΑΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ

Επιτεθήκαν σε 90χρονο μέσα στο σπίτι του

Δημοσίευση: 09 Μαϊ 2017 7:42

ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Με σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται ένας 90χρονος άνδρας, από το ακριτικό χωριό Κεράσοβο Πωγωνίου, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν, δέχτηκε επίθεση από αγνώστους μέσα στο σπίτι του την Πρωτομαγιά. Ο ηλικιωμένος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων και σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση τα τραύματά του δεν οφείλονται σε πτώση, αλλά σε χτυπήματα από κάποιο όργανο. Ο 90χρονος δεν έχει ακόμη επανέλθει, αλλά η κατάσταση της υγείας του αξιολογείται ως σταθερή. Ωστόσο δεν είναι σε θέση να δώσει πληροφορίες.

Την υπόθεση αποκάλυψαν στο ΑΠΕ οι συγχωριανοί του, που είναι ανάστατοι από τη δράση κακοποιών στην περιοχή τους, και οι συγγενείς του, οι οποίοι ανησυχούν για την υγεία του δικού τους ανθρώπου.

Οι λιγοστοί κάτοικοι του Κεράσοβου, την 1η Μαΐου, ανησύχησαν όταν περνούσε η ώρα και ο παππούς δεν εμφανιζόταν στην πλατεία του χωριού. Στις 12:00 μία γυναίκα πήγε στο σπίτι του και τον βρήκε πεσμένο στο δάπεδο της κουζίνας, χωρίς τις αισθήσεις του. Αμέσως ενημέρωσαν την αστυνομία και κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο. Ο ηλικιωμένος επεβλήθη σε αξονική τομογραφία και όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις.

Η κόρη του ηλικιωμένου, η οποία ζει στην Αθήνα, ενημερώθηκε αμέσως για το τι είχε συμβεί στον πατέρας της.

Η ίδια ανέφερε, με μεγάλη ανησυχία ότι το σπίτι ήταν αναστατωμένο και τέθηκε υπό τη φύλαξη της αστυνομίας, μέχρι να μεταβεί από την Αθήνα στο Κεράσοβο Πωγωνίου, για να της παραδώσουν τα κλειδιά. Επίσης, υποστήριξε ότι είναι πιθανό οι άγνωστοι να έχουν πάρει τα χρήματα από τη σύνταξη του πατέρα της και πρόσθεσε πως οι αστυνομικοί πηγαίνουν τακτικά στο νοσοκομείο για να του πάρουν κατάθεση, όμως εκείνος δεν είναι σε θέση να μιλήσει, ειδικά για πρόσφατα γεγονότα, καθώς εμφανίζει απώλεια μνήμης.

Την προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Ιωαννίνων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass