Εγγραφές στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2017 9:08

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) θα δέχονται δηλώσεις ενδιαφερομένων για εγγραφή για το νέο σχολικό έτος 2017-2018, έως και 30 Ιουνίου 2017 σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση της Γενικής Γραμματείας Διά Βίου Μάθησης Νέας Γενιάς.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου οι εγγραφές στο ΣΔΕ Κορδελιού - Ευόσμου για το σχ. έτος 2017 - 18 θα γίνονται φέτος μέχρι 30 Ιουνίου 2017 καθημερινά 4.30μμ - 8.30 μ.μ. στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Κορδελιού - Ευόσμου, 28ης Οκτωβρίου 2, Εύοσμος (1ο Γυμνάσιο Ευόσμου)

Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίαςπαρέχουν τη δυνατότητα σε ενήλικες, 18 ετών και άνω, που δεν έχουν ολοκληρώσει την εννιάχρονη υποχρεωτική εκπαίδευση, να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να αποκτήσουν τίτλο ισότιμο με το απολυτήριο του Γυμνασίου (νόμος 2525/97). Η διάρκεια της φοίτησης είναι 18 μήνες (δύο σχολικά έτη) και οι ώρες διδασκαλίας 25 την εβδομάδα. Τα μαθήματα γίνονται απογευματινές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass