ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤ ΜΕ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΕΠΙΒΑΤΗΣ

Δύο νεκροί σε συντριβή ελικοπτέρου στον Σχινιά

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2017 16:07

ΑΘΗΝΑ

Σοκ προκαλεί από το πρωί η είδηση της πτώσης ψεκαστικού ελικοπτέρου στον υγροβιότοπο του Σχινιά, που είχε ως συνέπεια να χάσουν τη ζωή τους δύο από τους τρεις επιβαίνοντες.


Στο ελικόπτερο επέβαιναν ο χειριστής του (σύμφωνα με πληροφορίες, συνταξιούχος πιλότος της Πολεμικής Αεροπορίας με δική του εταιρεία με ελικόπτερα που είχε έδρα τον Πειραιά) Δημήτρης Πρέντζας και ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου του Σχινιά Χριστόφορος Βουλγαρέλης και ένας φοιτητής που έκανε την πρακτική του σε υπηρεσία της Περιφέρειας.
Από τη συντριβή του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους ο πιλότος και ο φύλακας του κωπηλατοδρομίου, ο οποίος μάλιστα μετέδιδε, μέσω της κάμερας του κινητού του, live στο Facebook την πτήση τους. Το βίντεο διεκόπη τη στιγμή της πρόσκρουσης.
ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ
Ο τρίτος επιβαίνων, ο φοιτητής, νοσηλεύεται στο ΚΑΤ με κατάγματα στα πλευρά και στην ωμοπλάτη και θλάσεις σε άλλα σημεία του σώματός του.  Nοσηλευόμενος, σε σταθερή κατάσταση, παραμένει στο Τμήμα Χειρουργικής Θώρακος του ΚΑΤ, ο 22χρονος που διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου, στις 11:45 πμ, μετά τον τραυματισμό του κατά την πτώση του ελικοπτέρου στο οποίο επέβαινε, όπως αναφέρει το ιατρικό δελτίο του νοσοκομείου.
«Ο ασθενής ήταν προσανατολισμένος σε χώρο και χρόνο, σταθερός αιμοδυναμικά. Ο πλήρης κλινικοεργαστηριακός έλεγχος ανέδειξε τραύματα εκ του θώρακος και ορθοπεδικής φύσης μεσαίας βαρύτητος, μη χρήζοντα επί του παρόντος χειρουργικής παρέμβασης» αναφέρει το ιατρικό δελτίο, που επισημαίνει πως ο ασθενής θα παραμείνει στο νοσοκομείο προς παρακολούθηση και περαιτέρω θεραπεία.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass