Ερευνες για βεντέτα πίσω από το φόνο 59χρονου

Δημοσίευση: 17 Ιουλ 2017 15:15

ΑΘΗΝΑ

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες, μέρα μεσημέρι, στο Γέρακα στη συμβολή των λεωφόρων Μαραθώνος και Σπάτων. Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκε νεκρός ένας 59χρονος, πυροβολημένος στο κεφάλι και την ωμοπλάτη.

Ο δολοφόνος φαίνεται ότι του είχε στήσει καρτέρι θανάτου. Το θύμα πάρκαρε, περίπου στις 12 το μεσημέρι και πέρασε απέναντι την λεωφόρο Μαραθώνος για να πάει για ψώνια.

Όταν επέστρεψε έκατσε στη θέση του οδηγού και τότε τον πλησίασε ο δράστης και τον εκτέλεσε, πιθανόν, με περίστροφο.

Η Αστυνομία έφτασε τρεις ώρες αργότερα, περίπου στις 15:30, όταν ένας περαστικός είδε το όχημα με το νεκρό. Οι αξιωματικοί βρήκαν το Ι.Χ. με αναμμένη μηχανή και air condition, δεν βρήκαν όμως πουθενά το όπλο και τους κάλυκες.

Όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία και μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο ο 59χρονος ήταν πατέρας του 22χρονου που έχει συλληφθεί απο την Αστυνομία για την δολοφονία του 20χρονου σπουδαστή των ΤΕΙ Θεόδωρου Γαλαζούλα, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί πέρσι τον Μάιο στην Πεντέλη.

Έτσι, τώρα, η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο βεντέτας ή την επίλυση προσωπικών διαφορών.

*Ο 59χρονος στις τρεις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ήταν στο ψηφοδέλτιο εκλογικής συνεργασίας των ΚΚΕ (μ-λ) και ΜΛ ΚΚΕ

Την ίδια ώρα που η Αστυνομία συνεχίζει την έρευνα για την εν ψυχρώ δολοφονία του 59χρονου Μανούσου Ριτζάκη στον Γέρακα Αττικής, η Κ.Ε. του ΜΛ-ΚΚΕ σε ανακοίνωσή της εκφράζει την θλίψη του κόμματος για τον θάνατο του 59χρονου.

Όπως δημοσίευσε το Flashnews.gr, ο 59χρονος Μανούσος Ριτζάκης, με καταγωγή από τα Χανιά, στις τρεις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, ήταν υποψήφιος βουλευτής Χανίων στο ψηφοδέλτιο εκλογικής συνεργασίας των ΚΚΕ (μ-λ) και ΜΛ ΚΚΕ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass