ΝΔ: ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ

Ο Ρουβίκωνας έφτασε ως το προαύλιο της Βουλής

Δημοσίευση: 27 Ιουλ 2017 16:05

ΑΘΗΝΑ

Μέχρι το περιστύλιο της Βουλής έφτασαν μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα λίγο πριν τις τρεις το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 30 άτομα, αιφνιδιαστικά, πιάνοντας στον ύπνο την ασφάλεια της Βουλής, εισέβαλαν στο προαύλιο, πέταξαν φυλλάδια, φώναξαν συνθήματα όπως «Λευτεριά στην Ηριάννα» και ύστερα από πέντε λεπτά αποχώρησαν.
Με εντολή του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση πάντως και μετά από συνεννόηση με τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, τα άτομα που παραβίασαν  τα μέτρα ασφαλείας στον προαύλιο χώρο της Βουλής αφέθηκαν ελεύθερα, αφού πρώτα έδωσαν τα στοιχεία τους.
Η ΝΔ
Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την εισβολή του Ρουβίκωνα στη Βουλή, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:  «Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ θεσμοθετεί την ανομία και παραδίδει το Κράτος και τώρα το Κοινοβούλιο, βορά στους κάθε είδους μπαχαλάκηδες, που η ίδια εξέθρεψε στην… κάτω πλευρά της πλατείας Συντάγματος. Τώρα, διεκδικούν όσα τους έταξαν, στην… πάνω πλευρά της πλατείας, εισβάλλοντας στο Κοινοβούλιο. Η Κυβέρνηση κάνει τα στραβά μάτια σε όλα αυτά τα φαινόμενα, γιατί πολύ απλά προστατεύει τα δικά της παιδιά.
 Ως πότε;»
*Ειρωνική ανακοίνωση εξέδωσε το Ποτάμι σχολιάζοντας την εισβολή των μελών του Ρουβίκωνα στη Βουλή παραβιάζοντας τον προαύλιο χώρο.
«Τελικά και ο Ρουβίκωνας έχει ψυχή. Ανταποκρινόμενα στο κάλεσμα του κ. Τόσκα, που είχε ζητήσει “πλήρη χαρτογράφηση των μπαχαλάκηδων”, τα μέλη του Ρουβίκωνα προσήλθαν μόνα τους στη Βουλή για να διευκολύνουν το έργο του Υπουργού» σχολίασε το Ποτάμι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass