Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ»:

«Φασιστικές πρακτικές»…

Δημοσίευση: 14 Σεπ 2017 15:22

ΑΘΗΝΑ
Σε «φασιστικές πρακτικές» προσιδιάζει ο χαρακτήρας της επίθεσης του «Ρουβίκωνα» στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.


«Η επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου Ζωγράφου και στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Σταύρου Αρμπιλιά, όχι μόνο δεν έχει καμιά σχέση με οποιαδήποτε κοινωνική διεκδίκηση, αλλά, αντίθετα ο χαρακτήρας της προσιδιάζει σε φασιστικές πρακτικές. Στο πρόσωπο τού Σταύρου Αρμπιλιά στοχοποιείται μια αριστερή δημοτική αρχή, με σημαντικό έργο υπέρ των συμφερόντων της τοπικής κοινωνίας, και ιδιαίτερα των ασθενέστερων πολιτών του Ζωγράφου», σημειώνει.
Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» διαμαρτύρονταν για τον θάνατο της εργαζόμενης στην καθαριότητα του Δήμου, Ντανιέλα Πρελορέντζου, κατά τη διάρκεια της εργασίας της. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη του «Ρουβίκωνα» πέταξαν φέϊγ βολάν, ενώ κρέμασαν ένα μεγάλο πανό έξω από το σπίτι του αδελφού του αντιδημάρχου, διαμαρτυρόμενοι για τον θάνατο της Ν. Πρελορέντζου.
ΚΑΙ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
Μέλη του «Ρουβίκωνα» προκάλεσαν, νωρίς χθες το πρωί υλικές ζημιές στην είσοδο των γραφείων της «Turkish Airlines», στον Άλιμο. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 06:30 το πρωί, ανέβηκαν στον τρίτο όροφο του κτιρίου όπου στεγάζονται τα γραφεία της αεροπορικής εταιρίας στη λεωφόρο Ποσειδώνος 77, ενώ προκάλεσαν φθορές στην είσοδο. Τα μέλη του «Ρουβίκωνα» δημοσιοποίησαν την ενέργειά τους αυτή, με σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass