ΛΟΒΕΡΔΟΣ:ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ

Γεννηματά: Να γίνουμε σύγχρονος φορέας Δημοκρατικού Σοσιαλισμού

Ανατροπή δεδομένων "βλέπει" ο Κωνσταντινόπουλος

Δημοσίευση: 08 Ιουν 2015 9:50

 

 

 

ΑΘΗΝΑ

Αισιόδοξος για την πορεία του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος ψήφισε στις εκλογές για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

"Είμαστε στην αρχή της επόμενης μέρας, είμαστε εδώ όλοι και οι τρεις υποψήφιοι. Κάθε ψήφος για τον οποιονδήποτε από μας είναι ψήφος για την αναγέννηση της παράταξης, γιατί τώρα γίνεται το πρώτο επόμενο βήμα της", υπογράμμισε.

Πρόσθεσε: "Από δω και πέρα, η παράταξη μόνο ν' ανεβαίνει μπορεί. Όλα τα κακά, όλες οι συμφορές την έχουν ήδη βρει. Τώρα αντιπολιτεύεται μ' έναν τρόπο έντιμο, καθαρό, δίκαιο, ορθολογικό, σωστό με την αλήθεια μπροστά. Οι δημαγωγοί διαψεύδονται. Κάθε μέρα ο ελληνικός λαός καταλαβαίνει ακόμη περισσότερο ότι τελικά δεν υπήρχε σχέδιο, δεν υπήρχε τίποτα. Υπήρχαν μόνο ψέματα και δημαγωγίες με σκοπό την κατάληψη της εξουσίας".

Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ

Για μια νέα αρχή του ΠΑΣΟΚ δεσμεύτηκε η υποψήφια πρόεδρος του κόμματος Φώφη Γεννηματά, με δηλώσεις της αμέσως μετά την ψηφοφορία για τη νέα Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ.

"Το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο να κάνει μια νέα αρχή, με νέα συλλογικότητα, με στόχο την ενότητα της μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης" είπε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε: "Πήραμε την απόφαση, είναι μια απόφαση καθαρή. Το ΠΑΣΟΚ δε διαλύεται, μετεξελίσσεται. Το συνέδριο αυτό είναι η αφετηρία για να γίνουμε ένας σύγχρονος φορέας του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού.

Ένας χώρος μεγάλος που υπάρχει, που αυτή τη στιγμή ζητά έκφραση. Θέλουμε να εκφράσουμε τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της ελληνικής κοινωνίας, τη μεσαία τάξη που στενάζει, τη γυναίκα, τον άνεργο, τη νέα γενιά. Θέλουμε να συγκροτήσουμε μια ευρεία πλειοψηφία, ένα ρεύμα πλειοψηφικό στο χώρο της Κεντροαριστεράς που να μπορέσει να έχει μια δυναμική εναλλακτική πρόταση εξουσίας και αυτή η ενότητα αυτού του χώρου μπορεί να σφυρηλατηθεί πάνω στο σχέδιο ανασυγκρότησης που έχει ανάγκη η χώρα".

Σχετικά με τις εκλογές της 14ης Ιουνίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ σημείωσε: "Την επόμενη Κυριακή, καλούμε όλες τις γενιές που πορεύθηκαν μαζί μας, όλο τον κόσμο από τους κοινωνικούς χώρους, όλους τους Έλληνες που πιστεύουν ότι η Κεντροαριστερά έχει δυνατότητα, έχει ελπίδα, μπορεί να είναι χρήσιμη σ' αυτή τη χώρα, να προσέλθουν στις κάλπες να ψηφίσουν για το ΠΑΣΟΚ.

Για τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την επόμενη μέρα. Η δυναμική που θα δώσουν δεν αφορά μόνο τον Πρόεδρο, αφορά τη νέα αρχή. Έχουμε τη δύναμη, μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι σ' αυτό τον τόπο".

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Για ανατροπή των δεδομένων, έκανε λόγο ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, αναφερόμενος στις εκλογές που θα γίνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου από τη βάση του κόμματος.

"Την άλλη Κυριακή ανατρέπουμε τα δεδομένα. Μετασχηματιζόμαστε για την παράταξη και τη χώρα" δήλωσε στους δημοσιογράφους αμέσως μετά την ψηφοφορία στο 10ο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη των μελών της νέας Κεντρικής Επιτροπής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass