ΕΝΩ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟY

Πεντάωρη κατάθεση του πατέρα της εφοριακού

Δημοσίευση: 23 Οκτ 2017 18:18

ΑΘΗΝΑ

Πέντε ώρες παρέμεινε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, η οποία δολοφονήθηκε με αγριότητα, το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών.


Ο Κώστας Ζέμπερης έφυγε από την πίσω πόρτα του κτιρίου χωρίς να κάνει δηλώσεις, ενώ ο δικηγόρος του τόνισε πως ο πελάτης του κατέθεσε ό,τι γνώριζε για τη δολοφονία της κόρης του και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στην Αστυνομία.
 Σημειώνεται ότι ο πατέρας της άτυχης γυναίκας υποστηρίζει ότι πέρασε τυχαία με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο την ώρα του φόνου και επιβίβασε στο σημείο εκείνο έναν πελάτη, περίπου 30 ετών, ο οποίος φαινόταν αναστατωμένος και σαν να γνώριζε για τη δολοφονία. Παράλληλα, συγγενείς της γυναίκας εκτοξεύουν κατηγορίες κατά του πατέρα της, για τη συμπεριφορά του προς αυτήν. Η αστυνομία διενεργεί εξονυχιστική έρευνα στο στενό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, έως αυτή την ώρα δεν έχει βρεθεί κάποιο ενοχοποιητικό στοιχείο.
«Σε περίπτωση που δεν προκύψει, τελικά, κάτι σε βάρος ατόμου του περιβάλλοντος της 32χρονης, τότε οι έρευνες θα στραφούν κυρίως προς την εκδοχή της ληστείας μετά φόνου. Μπορεί κάποιος να παρακολούθησε μέσα στο νεκροταφείο τη γυναίκα και μόλις διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κόσμος στο συγκεκριμένο σημείο να της επιτέθηκε», τόνισε νωρίτερα στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αξιωματικός της ΕΛΑΣ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass