ΕΝΤΟΛΗ ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΣΕ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥΣ:

«Χαστουκίστε τον»!

•Συλλέγονται υπογραφές από γονείς για την απομάκρυνσή της

Δημοσίευση: 09 Νοε 2017 16:22

ΑΘΗΝΑ

Σοκάρει η καταγγελία σε βάρος δασκάλας του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, η οποία κατηγορείται ότι έβαλε μικρά παιδιά να χαστουκίσουν συμμαθητή τους.


Το αδιανόητο αυτό γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και οργή, με τους γονείς να έχουν ξεκινήσει ήδη τη συλλογή υπογραφών προκειμένου να διώξουν την δασκάλα από το σχολείο.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ένας 9χρονος μαθητής κατά τη διάρκεια του μαθήματος της μουσικής προσποιήθηκε ότι οδηγεί ένα αυτοκίνητο.
Η δασκάλα εξοργίστηκε και αντέδρασε με τον εξής απαράδεκτο τρόπο. Ζήτησε από τους συμμαθητές του να διακόψουν το μάθημά τους και να αρχίσουν να τον χτυπούν.
Κάποια από τα μικρά παιδιά παρέμειναν στις θέσεις τους, όμως τα περισσότερα σηκώθηκαν και άρχισαν να χτυπούν τον συμμαθητή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η δασκάλα είπε εκ των υστέρων στον διευθυντή του σχολείου ότι το περιστατικό συνέβη «πάνω στον θυμό της», επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το γεγονός.
Οι γονείς του μαθητή έχουν καταθέσει μήνυση σε βάρος της δασκάλας, καθώς και έγγραφη αναφορά στη διεύθυνση Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass