Ανεμοστρόβιλος και πλημμύρες στην Κέρκυρα

• Νεκρός 57χρονος, έμεινε χωρίς ρεύμα το νησί

Δημοσίευση: 13 Νοε 2017 18:50

ΑΘΗΝΑ

Χωρίς ρεύμα παραμένει μεγάλο μέρος της Κέρκυρας ύστερα από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε το Σάββατο το νησί και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός 57χρονου.


Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί ζημιές στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην περιοχή της Λευκίμμης, με αποτέλεσμα τόσο η πόλη της Λευκίμμης όσο και οι γύρω περιοχές να παραμένουν χωρίς ρεύμα από το απόγευμα του Σαββάτου.
Όπως αναφέρει το corfunews.gr, εκτεταμένες ζημιές έχει υποστεί και ο περιφερειακός δρόμος της Λευκίμμης, σπίτια και κολώνες της ΔΕΗ, ύστερα από ανεμοστρόβιλο που έπληξε την περιοχή, ενώ και το ποτάμι της Λευκίμμης έχει «φουσκώσει» προκαλώντας νέα προβλήματα.
Σύμφωνα με τον Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ευθύμιο Γεωργακόπουλο, ο ανεμοστρόβιλος πέρασε από τις περιοχές Μαραθιά, Άγιο Γεώργιο.
Υπενθυμίζεται, πως το βράδυ του Σαββάτου ένας 57χρονος έχασε τη ζωή του όταν χείμαρρος ακινητοποίησε το όχημα στην περιοχή Σάντα Μπάρμπαρα-Περιβόλι.
Η σύζυγος και τα παιδιά του κατάφεραν να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο. Ο 57χρονος ζούσε στην Αγγλία και έφτασε στην Κέρκυρα το πρωί της Παρασκευής, για ολιγοήμερες διακοπές, μαζί με την οικογένειά του.
Πηγή φωτό: corfunews.gr

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass