Παρέμβαση ΠΑΜΕ στο συνέδριο για τη Δ. Αττική

•Σκουρλέτης: Ολισθηρός ο δρόμος του ΚΚΕ

Δημοσίευση: 18 Δεκ 2017 22:03

ΑΘΗΝΑ
Παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη του ΠΑΜΕ στον συνεδριακό χώρο όπου διεξάγεται το 8ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση, στη Δυτική Αττική.


Με σύνθημα «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για τη διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ». Παράλληλα στον διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας, όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.
ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: ΟΛΙΣΘΗΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
«Ολισθηρό» χαρακτήρισε τον δρόμο του ΚΚΕ, μέσω του ΠΑΜΕ, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, σχολιάζοντας έτσι την έφοδο του ΠΑΜΕ και φοιτητών από τον ίδιο πολιτικό χώρο, στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής.  Οπως είπε ο κ. Σκουρλέτης ο δρόμος του ΚΚΕ μέσω του ΠΑΜΕ είναι ολισθηρός όχι γιατί υιοθετεί τη λογική της διαμαρτυρίας, αλλά γιατί υιοθετεί τη λογική της αντι-συγκέντρωσης. «Λογική από την οποία έχει υποφέρει η Αριστερά σε αυτόν τον τόπο, αντισυγκεντρώσεις που οδήγησαν σε ματαίωση συγκεντρώσεων της Αριστεράς», συμπλήρωσε ο υπουργός Εσωτερικών κάνοντας λόγο για «επικίνδυνο δείγμα γραφής». Κλείνοντας ο κ. Σκουρλέτης επιφυλάχθηκε να παρουσιάσει στοιχεία, αλλά στη Βουλή, για την εναντίωση του ΚΚΕ σε μέτρα υπέρ του κόσμου της εργασίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass