Επίσκεψη Μπουτάρη σε οίκο ανοχής

Δημοσίευση: 13 Ιαν 2018 15:17

ΑΘΗΝΑ
Χωρίς ενδοιασμό ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, δήλωσε πως σχεδόν πάντα χρησιμοποιεί φαρμακευτικά βοηθήματα για σεξουαλική διέγερση, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο «ο έρωτας δεν έχει ηλικιακά τέλος».

«Βέβαια έχω δοκιμάσει και πιστεύω ότι η επιστήμη βοηθάει πολύ. Χρησιμοποιώ πολλές φορές, μην πω πάντα» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Μπουτάρης, για την χρήση χαπιών που βοηθούν στην σεξουαλική διέγερση.
O Γιάννης Μπουτάρης μαζί με την διαδικτυακή εκπομπή «Ο,τι Thess» επισκέφθηκε οίκο ανοχής στη Θεσσαλονίκη και εκτός από τα θέματα της πόλης και τις επιθέσεις που δέχεται, μίλησε για την σεξουαλική του ζωή, τον έρωτα και τις γυναίκες.
Επίσης, στην επίσκεψη του σε οίκο ανοχής με το «Ο,τι Thess», θυμήθηκε την δική του πρώτη σεξουαλική εμπειρία, που ήταν σε μικρή ηλικία στην οδό Ειρήνης.
«Την παρθενιά μου την πήραν στην οδό Ειρήνης, ήμουν-δεν ήμουν 14. Είχα κάτι ξαδελφάκια που ήταν πιο περπατημένα. Βέβαια χρειάστηκε να ξανά πάω, γιατί εγώ ήμουν 14 ετών το ‘54, μιλάμε για περιόδους που τα αγοράκια και τα κοριτσάκια, ούτε καν περνούσε από το μυαλό τους να είναι στην ίδια τάξη στο σχολείο. Έτσι, ήταν μια αναγκαστική εκτόνωση».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass