ΔΗΜ.ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ:

Προσχωρήσατε στον ρεαλισμό της υποταγής

Δημοσίευση: 16 Ιαν 2018 15:42

ΑΘΗΝΑ

Σφοδρή προσωπική επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο κ. Κουτσούμπας χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «υπηρέτη των εφοπλιστών, του μεγάλου κεφαλαίου, των τραπεζών και των μεγάλων ομίλων». Τον κατηγόρησε επίσης ότι «ο μόνος θεός του είναι η καρέκλα» και τον προειδοποίησε ότι «θα βρει το ΚΚΕ συνέχεια μπροστά του» λέγοντας με νόημα «γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος». «Κάνετε τη δουλειά αυτών που αποφασίσατε να υπηρετήσετε λερώνοντας στα χέρια σας, γι’ αυτό και κλιμακώνετε την επίθεση ενάντια στο λαό μας και την επίθεση ενάντια στο ΚΚΕ. Δεν είμαστε εμείς εκτός πραγματικότητας εσείς έχετε αποδράσει ότ κάθε λογική, από τις αξίες από την αριστερά και έχετε προσχωρήσει στο ρεαλισμό της υποταγής και στην καρέκλα της εξουσίας. Δεν θα χαμογελάτε για πολύ ακόμα δεν θα σας περάσει τελικά γελιέστε αν νομίζετε ότι η εργατική τάξη, ο λαός αποδέχεται την κατάσταση ως τετελεσμένη. Σας δηλώνουμε πως δεν θα εγκαταλείψουμε τα κατακτημένα δικαιώματα της εργατικής τάξης αμαχητί. Θα μας βρίσκετε συνεχώς μπροστά σας, όση λάσπη κι αν βάλετε στον ανεμιστήρα όση συκοφαντία και αν επιστρατεύσετε, όσον αυταρχισμό κι αν επιδείξετε, οσα και αν διαθέσετε στους κονδυλοφόρους. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος».
Ο κ. Κουτσούμπας σχολίασε και το σύνθημα που συνοδεύει το τελευταίο διάστημα τα επικοινωνιακά βίντεο του μεγάρου Μαξίμου λέγοντας: «Το σύνθημα που σας ταιριάζει δεν ήταν το «ήταν δίκιο έγινε πράξη αλλά το ότι ήταν άδικο για το λαό, μας το επιβάλλει το μεγάλο κεφάλαιο και αυτό γίνεται πράξη. Εκπροσωπείτε το μεγαλείο κεφάλαιο, αυτοί σας χειροκροτούν και σας λένε μπράβο». Για τη διάταξη που αφορά στις απεργίες ο κ. Κουτσούμπας προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι ο νόμος θα μείνει άνεργος και θα ανατραπεί στην πράξη. «Είστε και ανιστόρητοι, όλες οι διεκδικήσεις των εργατών διεκδικήθηκαν σε κόντρα με τους στόχους του ΣΕΒ και τους αντεργατικούς νόμους . Και οι σημερινοί σας νόμοι θα μείνουν ανενεργοί και θα ανατραπούν στην πράξη».
Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε ότι οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί που νομοθετεί η κυβέρνηση είναι αποτέλεσμα του γεγονότος ότι η πολιτική της έχει χάσει το λαϊκό έρεισμα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass