Προανήγγειλαν πολιτικές κινήσεις Αλαβάνος- Βαρουφάκης

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2018 15:07

ΑΘΗΝΑ
Nέα πολιτική κίνηση προανήγγειλε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκος Αλαβάνος, σε συνέντευξή του, στο ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Όταν ρωτήθηκε για τις πολιτικές του κινήσεις ο Αλ. Αλαβάνος είπε:
«Μπορείτε να κάνετε ένα μήνα υπομονή; Μέσα στον ένα μήνα θα υπάρξει κάτι καινούργιο». Συνεχίζοντας διευκρίνισε:
«Δεν περιορίζομαι σε συνεργασίες της αριστεράς. Δεν αρκεί μία συνεργασία αριστεράς. Υπάρχουν νησίδες μέσα στην ελληνική κοινωνία,  στο δημοσιογραφικό κόσμο,.. στον κόσμο της διανόησης, της τέχνης», ενώ συμπλήρωσε «πιστεύω ότι θα βγει κάτι σημαντικό σε μικρό διάστημα».
Όταν σχολιάστηκε το γεγονός ότι η επικείμενη συνεργασία δεν περιορίζεται στον χώρο της Αριστεράς, ο Αλ. Αλαβάνος είπε: «Δεν μπορεί να περιορίζεται στον χώρο της αριστεράς».
Περιέγραψε ανθρώπους που είχαν μία άποψη στο μυαλό τους και λόγω της κρίσης αναγκάστηκαν να αλλάξουν άποψη και ανέφερε: «Πιστεύω ότι πρέπει να συσπειρωθεί και θα συσπειρωθεί κάθε θετικό στοιχείο όχι μόνο από το πολιτικό φάσμα, από αυτούς που έχουν πολιτική ταμπέλα, αλλά από ανθρώπους που λειτουργούν μέσα στην κοινωνία πάνω σε ένα πρόγραμμα για την ανασυγκρότηση της χώρας»
Όταν ρωτήθηκε αν θα συνεργαστεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου ή τον Παναγιώτη Λαφαζάνη είπε: «Εχουμε συζητήσεις μαζί τους. Με άλλους έχουμε καλύτερα αποτελέσματα, με άλλους όχι τόσο καλά, εγώ πιστεύω ότι αυτοί που είπατε χωράνε μέσα».
ΚΑΙ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ
Τη δημιουργία νέου κόμματος προανήγγειλε με μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.
Με ανάρτηση στα ελληνικά και τα αγγλικά, ο πρώην υπουργός αναφέρθηκε στα τρία χρόνια από τις εκλογές του 2015 που ανέδειξαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.
«Πριν τρία χρόνια, σαν σήμερα, ο λαός έδωσε εντολή για τέλος της χρεοδουλοπαροικίας. Η εντολή αυτή παραβιάστηκε. Τελική ήττα όμως δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει τελική νίκη. Ραντεβού σε 2 μήνες (26/3) για ένα νέο ξεκίνημα», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Βαρουφάκης έδωσε ραντεβού σε δύο μήνες για νέο ξεκίνημα μέσω της ευρωπαϊκής πολιτικής κίνησηςDiEM 25.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass