ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

Παρών στο νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Πολύκαστρο

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 15:46

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη έδωσαν το «παρών» το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαρτίου στο δυναμικό συλλαλητήριο που έγινε για τη Μακεδονία στην Κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από ακομμάτιστους πολίτες της Μακεδονίας και σύμφωνα με τους διοργανωτές «συγκέντρωσε εκατοντάδες Έλληνες πατριώτες από πολλές πόλεις. Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνουν ομιλίες αλλά –όπως καταγγέλλεται- ο δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης δεν έδωσε την άδεια για μικροφωνική. Έτσι αποφασίστηκε και ύστερα από πρωτοβουλία του Πατριωτικού Συνδέσμου και σε συνεννόηση με τους φορείς που έδωσαν το «παρών» στην εκδήλωση, να πραγματοποιηθεί πορεία από το κέντρο του Πολυκάστρου μέχρι την Εθνική οδό που οδηγεί στα προσωρινά σύνορα με τα Σκόπια στους Ευζώνους, προκειμένου να κλείσουν τον δρόμο, προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας. Η αστυνομία, ανακοίνωσε ότι θα επιτρέψει μόνο μία μικρή πορεία, κι όταν αυτή ξεκίνησε, με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΠΕΣ Αστ. Χάμο, οι άντρες της ΕΛΑΣ τη σταμάτησαν, απειλώντας τους συμμετέχοντες με συλλήψεις».

Οι διοργανωτές της εκδήλωσης κατήγγειλαν κυβέρνηση και αστυνομία για τη στάση τους, ενώ χαρακτήρισαν το συλλαλητήριο από τα καλύτερα που έχουν γίνει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass