Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το άτυπο κυβερνητικό συμβούλιο

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2018 18:26

ΑΘΗΝΑ

Την ώρα που το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και οι σχέσεις της χώρας με την Τουρκία βρίσκονται σε τεταμένη κατάσταση μετά το συμβάν με τους δύο έλληνες αξιωματικούς του Στρατού, ο Αλέξης Τσίπρας προχωρά σε έκτακτη σύγκλιση του άτυπου κυβερνητικού συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός θα υποδεχθεί τα μέλη του συμβουλίου στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης στο Μέγαρο Μαξίμου, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, όπως αναφέρει το επίσημο πρόγραμμα.

Αναμφίβολα, το κεντρικό θέμα της συζήτησης θα είναι η στάση που θα κρατήσει η χώρα μας στο θέμα της δίκης των δύο στρατιωτικών στην Αδριανούπολη, μετά και την απόρριψη του αιτήματος άμεσης αποφυλάκισης των Μητρετώδη και Κούκλατζη και σε ενδεχόμενη πρόταση της Τουρκίας για «ανταλλαγή» με τους οκτώ τούρκους στρατιωτικούς που ζήτησαν άσυλο στη χώρα μας μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα στη γειτονική χώρα, γεγονός που μέχρι στιγμής διαψεύδεται από στελεχη της τουρκικής κυβέρνησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass