Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ ΛΑΡΙΣΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΓΙΩΚΑΣ:

Ο κ. Τσίπρας έταζε στον Ερντογάν και αυτός απειλεί

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2018 20:10

«Το τρις εξαμαρτείν της εξωτερικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ σε μία μόνο ημέρα….» Με τη φράση αυτή σχολιάζει τα ελληνοτουρκικά θέματα, ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ ΝΔ Λάρισας Ηρακλής Γερογιώκας, με αφορμή και τη χθεσινή απόφαση του Εφετείου για τη μη έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών.

Αναλυτικότερα η δήλωση Γερογιώκα έχει ως εξής: «Για μια ακόμη φορά το Εφετείο είπε όχι στην έκδοση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών με το πασιφανές αιτιολογικό ότι υπάρχουν ενδείξεις ότι δεν θα έχουν δίκαιη δίκη και κινδυνεύουν να υποστούν βασανιστήρια. Ο κ. Τσίπρας άλλα έταζε στον Ερντογάν. Ο κ. Ερντογάν σήμερα απειλεί την Ευρώπη ότι θα ανοίξει τα σύνορα και οι Ευρωπαίοι θα ψάχνουν τρύπα να κρυφτούν. Άλλα πίστευαν στην κυβέρνηση όταν εν μέσω ενός διεθνιστικού παραληρήματος τον καλούσαν στην Αθήνα και η Νέα Δημοκρατία έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου. Γιατί ο κ. Τσίπρας, αφού ισχυρίζεται ότι είναι άριστοι οι δίαυλοι επικοινωνίας που έχει με τον κ. Ερντογάν, δεν κάνει τίποτε ώστε να γυρίσουν οι συμπατριώτες μας πίσω στην Ελλάδα; Η Νέα Δημοκρατία ερωτά την Κυβέρνηση: Ποιος εκφράζει την επίσημη θέση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας; Ο «εξαφανισμένος» κ. Καμμένος που εξακολουθεί να χαρακτηρίζει «ομήρους» τους δύο αξιωματικούς ή ο κ. Κουβέλης ο αναπληρωτής του, που αποκαλεί «υπερτροφικό» τον λόγο του προϊσταμένου του;»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass