ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Μια σφαίρα για τον Ν. Κοτζιά

Δημοσίευση: 18 Μαρ 2018 18:08

ΑΘΗΝΑ
Μια σφαίρα τυλιγμένη σε μια επιστολή έφτασε στις αρχές της εβδομάδας στο υπουργείο Εξωτερικών και είχε παραλήπτη τον ίδιο τον υπουργό Νίκο Κοτζιά. Η επιστολή αναφερόταν, σύμφωνα με πληροφορίες, στις εν εξελίξει διαπραγματεύσεις και στο ζήτημα του Μακεδονικού που εκ των πραγμάτων έχει πάρει πάνω του ο υπουργός.


Όπως αποκαλύπτουν «Τα Νέα Σαββατοκύριακο» αν και δεν έχει γίνει γνωστό το όλο συμβάν, όπως και το αν λειτούργησε ή όχι το πλέγμα ασφαλείας που εντοπίζει την ύποπτη αλληλογραφία, η σφαίρα εστάλη αμέσως για έρευνα στις αστυνομικές υπηρεσίες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ένα μικρό βλήμα αντιαεροπορικού (!) πυροβόλου όπλου ενώ και το σημείωμα έχει επίσης σταλεί στις αρμόδιες υπηρεσίες ασφαλείας προκειμένου να αναζητηθεί ο συντάκτης και ο αποστολέας. Παράλληλα για όλη την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η Δικαιοσύνη που διεξάγει έρευνα αλλά και ο Πρωθυπουργός.
* Με ανακοίνωσή της «η Νέα Δημοκρατία καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο την απειλητική ενέργεια που δέχθηκε ο υπουργός Εξωτερικών και καλεί την κυβέρνηση να διαλευκάνει άμεσα το απαράδεκτο αυτό περιστατικό».
* «Απεχθή, τρομοκρατικού χαρακτήρα ενέργεια» χαρακτήρισε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μανταλένα Παπαδοπούλου, την απειλητική επιστολή με σφαίρα που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών.
Όπως επισήμανε, οι ΑΝΕΛ «καταδικάζουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο» την παραπάνω ενέργεια, που «προφανώς είναι και ποινικά κολάσιμη».
«Οι ενέργειες αυτές στρέφονται ουσιαστικά ευθέως εναντίον της Δημοκρατίας, την οποία οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε» πρόσθεσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass