Κηδεύεται στην Ανδρο ο 52χρονος επιχειρηματίας

Αλλοδαποί, πρόσφατα αποφυλακισθέντες ύποπτοι για τη δολοφονία του

Δημοσίευση: 22 Απρ 2018 20:21

ΑΘΗΝΑ
Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση μετά τους πυροβολισμούς που είχε δεχθεί από ληστές στο σπίτι του, και κηδεύεται σήμερα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Ανδρο.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της έντυπης έκδοσης της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ πηγές της αστυνομίας αναφέρουν πως είναι πολύ πιθανόν πίσω από την επίθεση να βρίσκονται μέλη σπείρας Αλβανών κακοποιών, που είχαν προ τριετίας συλληφθεί για ληστείες και διαρρήξεις κατοικιών στην Αττική και αποφυλακίστηκαν πρόσφατα έχοντας εκτίσει μέρος της ποινής τους.
Μάλιστα πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαρρηκτών της Ασφάλειας εμφανίζονται βέβαιοι ότι οι δράστες της φονικής ληστείας έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.
Η σύλληψη των δραστών είναι πλέον ένα μεγάλο στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. Αυτό φαίνεται και στη συλληπτήρια ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του πολίτη που ανέφερε «Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και η Ελληνική Αστυνομία εκφράζουν την οδύνη τους για τον θάνατο του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Η σύλληψη των εγκληματιών που αφαιρούν ζωές αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ύψιστη προτεραιότητα και δέσμευση για συνέχιση των προσπαθειών μέχρι οι δράστες να λογοδοτήσουν στην Ελληνική Δικαιοσύνη».
Στην Ανδρο η κηδεία του επιχειρηματία
*Στην Ανδρο, την ιδιαίτερη πατρίδα του, θα πραγματοποιηθεί η κηδεία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη, ο οποίος έχασε τη μάχη για ζωή το πρωί της Παρασκευής.
Η κηδεία θα γίνει σήμερα Κυριακή 22 Απριλίου στις 11:30, στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη χώρα του νησιού.
Η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Ανδρου.
Ο Αλέξανδρος Σταματιάδης, που νοσηλευόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», πέθανε λίγο πριν από τις 12:00 το μεσημέρι, έπειτα από επιπλοκές που παρουσίασε η υγεία του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass