Γέννησε στην μπανιέρα και πέταξε το μωρό από το μπαλκόνι

• Σοκαριστικές λεπτομέρειες από την ομολογία της 22χρονης φοιτήτριας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2018 16:17

ΑΘΗΝΑ

Την Παρασκευή αναμένεται να απολογηθεί η 22χρονη που κατηγορείται για παιδοκτονία μετά από προθεσμία που έλαβε από την 15η Τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η δικαστική λειτουργός μετέβη στην κλινική όπου νοσηλεύεται φρουρούμενη η κοπέλα και όρισε την απολογία της για την Παρασκευή εφόσον η κατηγορουμένη είναι σε θέση να δώσει εξηγήσεις. Σύμφωνα με τον συνήγορο της 22χρονης σπουδάστριας, Αλέξανδρο Αλεξιάδη, η εντολέας του «έχει καταρρεύσει ψυχολογικά καθώς όσο περνούν οι ώρες αντιλαμβάνεται την πράξη της». Ο συνήγορος δήλωσε πως η νεαρή «μετανιώνει για ό,τι έκανε» και τόνισε πως «οι ειδικοί αποδίδουν την συμπεριφορά της σε επιλόχεια κατάθλιψη. Εμείς, ως νομικοί παραστάτες της, θα ζητήσουμε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, που είμαστε βέβαιοι ότι θα αποδείξει πως η πράξη της έγινε κάτω από έντονη ψυχολογική πίεση». Νωρίτερα, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για κακούργημα σε βάρος της 22χρονης μητέρας του νεογέννητου μωρού που βρέθηκε νεκρό στον ακάλυπτο πολυκατοικίας στη Νέα Σμύρνη. Σε βάρος της νεαρής ασκήθηκε ποινική δίωξη για το αδίκημα της παιδοκτονίας μετά τη διαβίβαση στον εισαγγελέα της δικογραφίας που σχημάτισε η Αστυνομία για την υπόθεση.
ΓΕΝΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΙΕΡΑ
Σοκαρισμένοι εμφανίζονται ακόμα και οι αστυνομικοί από τις αποκαλύψεις της 22χρονης μητέρας, η οποία ομολόγησε ότι άφησε το νεογέννητο παιδί της να πεθάνει.
Η νεαρή περιέγραψε στους αστυνομικούς πως κατάφερε να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της, ακόμα και από τη μητέρας της, και πως όταν πλέον ήρθε η ώρα της γέννας, γέννησε μέσα στην μπανιέρα της.
Η ίδια υποστήριξε ότι πανικοβλήθηκε μόλις είδε το αγοράκι, έκοψε με ένα ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο, το τύλιξε με ένα σεντόνι και το έβαλε μέσα σε μία ροζ σακούλα, ενώ στη συνέχεια πήρε τη μακάβρια απόφαση να το πετάξει από μπαλκόνι του 2ου ορόφου στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, επρόκειτο για ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε 3,5 κιλά και πέθανε 12 με 20 ώρες μετά τη γέννησή του από την εγκατάλειψη και την ασιτία. Η 22χρονη είναι φοιτήτρια στην Καλαμάτα, αλλά λίγο πριν γεννήσει άφησε τις σπουδές της και ήρθε στην Αθήνα στην μητέρα της.
Οι αστυνομικοί έφθασαν στα ίχνη της ψάχνοντας πόρτα- πόρτα όλους τους ενοίκους των πέντε πολυκατοικιών που βλέπουν τον συγκεκριμένο ακάλυπτο και στη συνέχεια ταυτοποίησαν το dna της φοιτήτριας με αυτό του νεογέννητου μωρού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass