Νεκρή ηλικιωμένη, χαροπαλεύει η κόρη της από διαρροή γκαζιού

Δημοσίευση: 08 Μαϊ 2018 15:18

ΑΘΗΝΑ

Απο διαρροή γκαζιού βρέθηκε νεκρή μια ηλικιωμένη γυναίκα στο σπίτι της στην Καραθώνα Ναυπλίου, ενώ η κόρη της δίνει ακόμα μάχη για τη ζωή της στο νοσοκομείο του Άργους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηλικιωμένη γυναίκα διέμενε σε παλαιό κτίσμα, το οποίο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και ανήκε στο Σύλλογο Οικοδόμων Ναυπλίου. Τις δύο τελευταίες ημέρες μαζί με τη γιαγιά έμενε και η κόρη της. Τηλεφωνήματα το βράδυ της Κυριακής δικών της ανθρώπων που ζουν στην Πρόνοια Ναυπλίου, παρέμειναν αναπάντητα και έτσι την αναζήτησαν.

Η πόρτα ήταν κλειδωμένη και έτσι οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να σπάσουν το πλαϊνό παράθυρο για να μπουν μέσα αντικρίζοντας τις δύο γυναίκες πάνω στα κρεβάτια τους.

Αστυνομία και ΕΚΑΒ ειδοποιήθηκαν αμέσως και έφτασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η 85χρονη γιαγιά ήταν νεκρή, ενώ η κόρη περίπου 58 ετών είχε σφυγμό και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο Ναυπλίου και από εκεί στο νοσοκομείο Άργους όπου δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο σπίτι η ηλικιωμένη έμενε από Μάιο έως Οκτώβρη για σχεδόν πάνω από πενήντα χρόνια και αναγκαστικά χρησιμοποιούσε γκάζι στις οικιακές συσκευές.

Δύο μπουκάλες βρέθηκαν μέσα στο σπίτι και άλλες απ’ έξω. Κάποια από τις μπουκάλες μέσα στο σπίτι είχε διαρροή. Η άτυχη 85χρονη δεν ξύπνησε ποτέ, ενώ η κόρη της δεν έχει ακόμη διαφύγει τον κίνδυνο…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass