Σκότωσε τη μάνα του με 38 μαχαιριές και πήγε για πίτσα

• 38χρονος με ψυχολογικά προβλήματα κράτησε το πτώμα της στο διαμέρισμά τους στη Ν.Σμύρνη επί 3 ημέρες

Δημοσίευση: 12 Μαϊ 2018 15:31

ΑΘΗΝΑ

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άντρα που με 38 μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του και κράτησε επί τρεις ημέρες το πτώμα της στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια τα οποία μετά το έγκλημα τα ξέπλυνε και τα καθάρισε. Μάλιστα αφού τη σκότωσε το απόγευμα της 7ης Μαϊου, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και ο βασικός λόγος ήταν ότι ο 38χρονος δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.
ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
«Mου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Έλεγε ότι το έκανε για το καλό μου». Έτσι, δικαιολόγησε στους αστυνομικούς ο 38χρονος μητροκτόνος την δολοφονία της 64χρονης μητέρας του.
Όπως έχει γίνει μέχρι τώρα γνωστό, λίγο μετά το μεσημέρι της 7ης Μαΐου, ο άντρας επιτέθηκε στην μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιό της, τη χτύπησε και μετά της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα.
Οι γείτονες που οσμίστηκαν τη δυσοσμία να βγαίνει από το διαμέρισμα τηλεφώνησαν στην Αστυνομία και κατήγγειλαν ότι είχαν μέρες να δουν την γυναίκα. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι, επειδή το σπίτι ήταν κλειδωμένο, κάλεσαν κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα και αντίκρισαν την φρίκη. Η 64χρονη ήταν νεκρή στο πάτωμα, και δίπλα της ήταν ο 38χρονος γιος της χωρίς να έχει καμία αντίδραση στη θέα των ανθρώπων που μπήκαν μέσα.
«Ντάξει παιδιά, εγώ τη σκότωσα από τις 7 του μήνα»…, είπε ο 38χρονος όταν τον ρώτησαν οι αστυνομικοί οι οποίοι τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο δράστης έχει ψυχολογικά προβλήματα.
Οι λόγοι και οι συνθήκες και ο τρόπος με τον οποίο διαπράχθηκε το έγκλημα ερευνώνται από την Ασφάλεια, ενώ ο μητροκτόνος θα οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass