Νεκρός από τρελό ΙΧ στη στάση λεωφορείου

Ερευνάται εάν ενεπλάκη στο τροχαίο και δεύτερο αυτοκίνητο

Δημοσίευση: 25 Μαϊ 2018 15:53

ΑΘΗΝΑ
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 8:20 το πρωί της Πέμπτης στη Μεταμόρφωση.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας, 65 ετών, έχασε τη ζωή του και τρία άτομα τραυματίστηκαν (ένα ανήλικο κορίτσι, ο 40χρονος πατέρας του που ήταν και ο οδηγός του αυτοκινήτου, καθώς και ένας 80χρονος), όταν αυτοκίνητο έπεσε με ταχύτητα σε στάση λεωφορείου, στις 08:20, στην οδό Παπανδρέου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ - ΜΠΕ από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 40χρονος και στο οποίο επέβαινε η ανήλικη κόρη του, ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με ταχύτητα πάνω στη στάση λεωφορείου, σκοτώνοντας τον 65χρονο ο οποίος έκανε την πρωινή του βόλτα στην περιοχή και τραυματίζοντας τον 80χρονο, που περίμενε στη στάση.
Όσον αφορά στον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου νοσηλεύεται σοβαρά τραυματισμένος στο ΚΑΤ, ενώ η 9χρονη κόρη του που επέβαινε επίσης στο Ι.Χ, διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού». Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, το κοριτσάκι δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Νέας Ιωνίας.

Εξετάζεται η εμπλοκή δεύτερου οχήματος
Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία που διενήργησε έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθεί τι οδήγησε σε αυτή την τραγωδία, αν είχε αναπτυχθεί υπερβολική ταχύτητα για το σημείο, κάτι που θεωρείται πιθανό, ενώ εξετάζεται σοβαρά η πιθανότητα εμπλοκής και δεύτερου οχήματος το οποίο αν ενεπλάκη, διέφυγε από το σημείο.
«Έως αυτή την ώρα δεν έχουμε διαπιστώσει να προκύπτει εμπλοκή άλλου οχήματος στο θανατηφόρο τροχαίο που έγινε το πρωί στη Μεταμόρφωση», τονίζουν στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής.
«Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, προκύπτει ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και έπεσε με ταχύτητα στη στάση, όπου περίμεναν το λεωφορείο ο 50χρονος, που έχασε τη ζωή του και ο 80χρονος που τραυματίστηκε», αναφέρουν στο ΑΠΕ - ΜΠΕ οι ίδιες πηγές.

Συγκλονιστική μαρτυρία
«Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούς, ο οδηγός του αυτοκινήτου ήταν αναίσθητος, δεν επικοινωνούσε με το περιβάλλον, ενώ το θύμα έμοιαζε να μην αναπνέει», ήταν τα πρώτα λόγια μίας γυναίκας που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου. Όπως είπε στους δημοσιογράφους έφτασε λίγα λεπτά μετά το συμβάν και το πρώτο που αντίκρισε ήταν ο οδηγός του ΙΧ που ήταν αναίσθητος, με αίματα στο κεφάλι, και το παράθυρό του θρυμματισμένο.
Η γυναίκα πρόσθεσε ότι είδε και το θύμα, το οποίο είχε εγκλωβιστεί ανάμεσα στο αυτοκίνητο και την κολόνα της στάσης του λεωφορείου και όπως είπε η ίδια φαινόταν ότι δεν ανέπνεε.
Τέλος πρόσθεσε ότι το κοριτσάκι, που ήταν μαζί με τον πατέρα του στο ΙΧ και το οποίο έκλαιγε σπαρακτικά, απομάκρυνε από το σημείο ένας κύριος από το απέναντι μαγαζί για να μην δει τις εικόνες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass