Eως τις 14 Ιουνίου τα προαπαιτούμενα της 4ης αξιολόγησης

ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΙΑΙΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2018 4:22

ΑΘΗΝΑ
Ζήτημα το πολύ δύο εβδομάδων είναι πλέον η ψήφιση των προαπαιτούμενων για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης, αφού σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο Νίκος Βούτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, αυτά πρέπει να έχουν ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 14

Ιουνίου.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής, η διαδικασία που αναμένεται να ακολουθηθεί είναι αυτή του «επείγοντος», συνεπώς το σχετικό νομοσχέδιο που, όπως είπε, θα είναι ενιαίο χωρίς την κατάθεση μέτρων «σπαστά», θα κατατεθεί στη Βουλή λίγες ημέρες πριν τις 14 Ιουνίου για να εισαχθεί στην Ολομέλεια πιθανότατα 12 - 13 Ιουνίου και σε κάθε περίπτωση έως τις 14 του μήνα. Παράλληλα, ο κ. Βούτσης ανακοίνωσε τη λειτουργία του Κοινοβουλίου με θερινά τμήματα από τις 16 Ιουλίου έως και τις 30 Σεπτεμβρίου με ενδιάμεση διακοπή των εργασιών για 3 εβδομάδες τον Αύγουστο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν πρόκειται σε αυτό το διάστημα να εισαχθούν προς ψήφιση σοβαρά και «δύσκολα» νομοθετήματα, αναφορά που ερμηνεύθηκε ως «φωτογράφιση» και τυχόν συμφωνίας για το Σκοπιανό. Ο ίδιος θεώρησε πολύ πιθανό - βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει θέσει ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης - το νομοσχέδιο για τον Κλεισθένη Ι με τη συμπερίληψη των ρυθμίσεων για την κατάτμηση της Β’ Αθήνας να κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή πριν τις 16 Ιουλίου, παραπέμποντας ωστόσο για τις οριστικές αποφάσεις στον υπουργό Εσωτερικών και την κυβέρνηση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass