Tο νέο Δ.Σ. της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Δημοσίευση: 02 Ιουν 2018 15:25

ΑΘΗΝΑ
Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες και για δεύτερη θητεία εξελέγη πρόεδρος της Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων ο Χριστόφορος Σεβαστίδης, όπως και για δεύτερη θητεία εξελέγη γενικός γραμματέας ο Νικόλαος Σαλάτας.

Αναλυτικότερα, τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων συνήλθαν σήμερα σε συνεδρίαση για την συγκρότηση του προεδρείου της Ένωσης και η νέα σύνθεση έχει ως εξής: Πρόεδρος: Χριστόφορος Σεβαστίδης, Εφέτης. Α’ αντιπρόεδρος: Παναγιώτης Λυμπερόπουλος, Εφέτης. Β’ αντιπρόεδρος: Ευστάθιος Βεργώνης, Αντεισαγγελέας Εφετών. Γενικός Γραμματέας: Νικόλαος Σαλάτας, Εφέτης. Αναπληρωτής γενικός γραμματέας: Δημήτριος Φούκας, Πρόεδρος Πρωτοδικών. Υπεύθυνος διαχείρισης οικονομικών: Ακριβή Ερμίδου, Ειρηνοδίκης. Αναπληρωτής υπεύθυνος διαχείρισης οικονομικών: Κωνσταντίνος Κούκουλης, Πρωτοδίκης. Εκπρόσωπος Τύπου: Χαράλαμπος Σεβαστίδης, Πρόεδρος Πρωτοδικών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass