Ετήσια συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2018 18:20

Το τριήμερο 6-8 Ιουλίου θα διεξαχθεί στην αίθουσα Συνελεύσεων που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην οδό Λαγκαδά 349-351, η συνέλευση των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «την εκδήλωση θα παρακολουθήσουν συμπολίτες μας από τους νομούς Λάρισας και Μαγνησίας. Το πρόγραμμα με το γενικό θέμα : “Να είστε θαρραλέοι”, θα παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές που θα περιλαμβάνουν σύντομες ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο. Θα παρουσιαστεί, επίσης, και στη νοηματική γλώσσα.

Όταν κοιτάμε τις ειδήσεις σήμερα, βλέπουμε ξεκάθαρα ότι άνθρωποι διαφόρων ηλικιών αντιμετωπίζουν ανησυχίες και φόβους όσο ποτέ προηγουμένως. Χρειάζεται θάρρος για να αντιμετωπίσουμε αυτές τις πιέσεις. Αποκορύφωμα του προγράμματος η Δημόσια Γραφική Ομιλία το πρωί της Κυριακής με θέμα: “Πώς μας Γεμίζει Θάρρος η Ελπίδα της Ανάστασης;”

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: Παρασκευή 06/07/2018 ώρα: 09:20 – 16:50. Σάββατο 07/07/2018 ώρα: 09:20 – 16:50. Κυριακή 08/07/2018 ώρα: 09:20 – 15:50. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στις φετινές συνελεύσεις, ώστε να ωφεληθούν από τις πρακτικές συμβουλές της Αγίας Γραφής. Η είσοδος είναι δωρεάν και δεν περιφέρεται δίσκος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass