Στο Δρομοκαΐτειο η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2018 16:05

ΑΘΗΝΑ
Στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται η 55χρονη που κατηγορείται ότι χαράκωνε μωρά σε εμπορικά κέντρα. Η Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης στην οποία υποβλήθηκε η γυναίκα η οποία κατηγορείται για απρόκλητες σωματικές βλάβες και αντίσταση κατά της αρχής.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Δρομοκαΐτειο, έκριναν ότι η 55χρονη χρήζει νοσηλείας και για τον λόγο αυτό αποφάσισαν τον εγκλεισμό της.
Προχθες, κατά την προσαγωγή της στο Αυτόφωρο, όπου έχει παραπεμφθεί να δικαστεί, η ίδια αρνήθηκε τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και δήλωσε ότι είναι μητέρα και λατρεύει τα παιδιά.
«Δεν έχω κάνει τίποτα. Με κατηγορούν άδικα. Με έχουν καταταλαιπωρήσει. Είχα πάει να ψωνίσω. Κάθισα να φάω και είδα ξαφνικά κάποιους να έρχονται πάνω μου. Με άρπαξαν. Με χτύπησαν. Μου φέρθηκαν απαίσια οι αστυνομικοί. Δείτε, μου προκάλεσαν μελανιές στα χέρια και στα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο» είπε στο δικαστήριο προσθέτοντας: «Έχω παιδιά και σύζυγο. Λατρεύω τα παιδιά. Ντρέπομαι για τη θέση που βρίσκομαι. Ούτε μυρμήγκι δεν έχω πειράξει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass