Τελευταίο αντίο στον Σωκράτη Σ. Κόκκαλη

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης στη Μητρόπολη Αθηνών

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2018 18:08

ΑΘΗΝΑ

Σε κλίμα οδύνης και συγκίνησης τελέστηκε στην Μητρόπολη Αθηνών η εξόδιος ακολουθία του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών.

Συντετριμμένοι από τον ξαφνικό χαμό του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη ήταν οι γονείς του Σωκράτης και Ελένη Κόκκαλη, τα αδέλφια του Πέτρος και Κωνσταντίνος Κόκκαλης και Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Συγκλονιστικοί ήταν οι επικήδειοι λόγοι που εκφώνησαν τα αδέρφια του εκλιπόντος.

Ο αδερφός του, Κωνσταντίνος, μεταξύ άλλων είπε: «Γεννήθηκες πρόωρα και έφυγες πρόωρα, βιαζόσουν πάντα, ένα χαμόγελο γεμάτο καλοσύνη, ευγένεια και αγάπη, δεν σταμάτησες να χαμογελάς ούτε μες στην κολυμπήθρα. Μας προσέχεις, γελάς μαζί μας όπως έκανες πάντα, ξέρουμε τι θα ήθελες από εμάς, να στηρίζουμε τους γονείς μας. Ελπίζω να μας συγχωρέσεις που δεν μπορέσαμε να σε καταλάβουμε. Παρότι ήσουν ο μικρότερος αδερφός τώρα έγινες για μας ο καλύτερος οδηγός. Όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε τα πάντα μαζί. Σήμερα καλούμαστε να σε αποχαιρετήσουμε αυτό δεν θα γίνει γιατί θα είσαι για πάντα μέσα μας. Η μοίρα ξαφνικά σε παίρνει από κοντά μας. Εμείς θα σε έχουμε στο μυαλό μας να χαμογελάς. Πάνω απ' όλα όμως, θα λείψει σε όλους ένα αγόρι που δεν πρόλαβε να ζήσει».

Πολιτικοί, επιχειρηματίες, παράγοντες της κοινωνικής, πνευματικής, αθλητικής ζωής του τόπου και εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις Κόκκαλη παραβρέθηκαν στην εξόδιο ακολουθία, την οποία τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, στη Μητρόπολη Αθηνών.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, ο τομεάρχης Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας ο πρώην πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος, ο επιχειρηματίας Γιώργος Ι. Βαρδινογιάννης, ο επιχειρηματίας Μιχάλης Σάλλας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο βουλευτής Νίκος Φίλης, ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο δικηγόρος Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο πρώην υπουργός Κώστας Λαλιώτης, η δημοσιογράφος Έλλη Στάη, καθώς και άνθρωποι του αθλητισμού (και του Ολυμπιακού) ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο Παναγιώτης Φασούλας, ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, καθώς και πολλοί πρώην παίκτες και προπονητές του Ολυμπιακού.

Η κηδεία τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, εκεί όπου συγγενείς και φίλοι είπαν το ύστατο χαίρε στον μικρότερο γιο της οικογένειας Κόκκαλη.

Η ανακοίνωση της οικογένειας για την εξόδιο ακολουθία:

"Η οικογένεια Κόκκαλη ευχαριστεί θερμά για το μεγάλο και συγκινητικό κύμα συμπαράστασης στο πένθος της για το θάνατο του Σωκράτη Σ. Κόκκαλη.

Η έκφραση της αγάπης από το οικογενειακό, το στενό και ευρύτερο φιλικό και επαγγελματικό περιβάλλον, καθώς και τα μηνύματα από όλη την κοινωνία μας δίνουν δύναμη τη δύσκολη αυτή ώρα και τιμούν την προσωπικότητα και τη μνήμη του αγαπημένου μας γιού και αδελφού".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass