Δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας…

ΜΑΓΔΑ ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ. Γ. ΡΟΥΠΑΚΙΑ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2018 18:26

ΑΘΗΝΑ
 «Θέλω να δω να τιμωρούνται οι δολοφόνοι του Παύλου, όμως αυτό δεν μας καλύπτει. Το παιδί μας θέλουμε , δεν μας ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Μπορούν να μας φέρουν πίσω το παιδί μας;» ανέφερε η μητέρα του Παύλου Φύσσα προσθέτοντας για τον δολοφόνο του γιου της.

«Ακόμα και να υπήρχε η θανατική ποινή και τον εκτελούσαν, πάλι δεν θα μας ικανοποιούσε».
Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή Ελληνοφρένεια» η Μάγδα Φύσσα υποστήριξε ότι τον πρώτο καιρό, δεν υπήρχε μίσος γιατί – όπως είπε – δεν είχα περιθώριο να κάτσω να σκεφτώ τους υπαίτιους. «Έπρεπε να προσπαθήσω να μάθω να ζω χωρίς τον Παύλο. Ακόμα και τώρα τρώει χρόνο. Ήρθε όμως το μίσος, ήταν κάτι που το φοβόμουν από την αρχή. Όσο περνάει ο καιρός, δεν μειώνεται καθόλου», τόνισε η κ. Φύσσα.
Ερωτηθείσα αν θα μιλούσε στον Γιώργο Ρουπακιά, η κ. Φύσσα απάντησε : «Τι να του έλεγα…Να μου τον αφήσουν πάνω μου να καλοπεράσει. Κομμάτια θα τον έκανα. Ένας πληρωμένος δολοφόνος είναι. Ότι και να μου πει θα με λυτρώσει ;»
Αναφερόμενη στους χρυσαυγίτες υποστήριξε πως όποτε έρχονταν στο δικαστήριο πάντα ήταν προκλητικοί. «Εγώ εκεί τρώω τις σάρκες μου. Βλέπεις στα πρόσωπά τους ότι δεν υπάρχει ίχνος μετάνοιας. Αυτό είναι που σε τρελαίνει», πρόσθεσε.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass