Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει Λαφαζάνη

«ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ»

Δημοσίευση: 26 Σεπ 2018 16:01

ΑΘΗΝΑ
«Αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ για την κλήση του γραμματέα της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης.

«Η κλήση του γραμματέα της ΛΑ.Ε. Παναγιώτη Λαφαζάνη για παροχή εξηγήσεων στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης προκαλεί δικαιολογημένες αντιδράσεις», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Είναι αδιανόητο να καλείται σε εξηγήσεις αρχηγός κόμματος για την πολιτική του δράση και τη στήριξη κινητοποιήσεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σταθερά υπερασπίζεται τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα και τις ελευθερίες των πολιτών».ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ
Και το ΚΚΕ καταγγέλλει «ως απαράδεκτη την κλήση του Π. Λαφαζάνη για την παροχή εξηγήσεων και με την υποψία τέλεσης αξιόποινων πράξεων». Σε σχόλιό του επισημαίνει ότι «τέτοιου είδους πρακτικές έχουν στόχο τον εκφοβισμό του λαού και εκθέτουν την κυβέρνηση για το κλίμα καταστολής που έχει καλλιεργήσει, ιδιαίτερα στο θέμα των πλειστηριασμών και η οποία δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τις ενέργειες των δικαστικών λειτουργών».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass