ΦΟΥΝΤΩΝΕΙ Η ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ, ΑΛΛΑ

Πρώτα, μπροστά στις ευθύνες τους

* ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε επιστροφή του παλιού κατεστημένου *NΔ: Ο πρωθυπουργός διχάζει, βρίζει, ρίχνει λάσπη

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2015 1:19

ΑΘΗΝΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του στην Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι το κόμμα έκανε την κριτική του και την αυτοκριτική του και άπαντες αντιλήφθηκαν το εσωκομματικό κλίμα.

Ωστόσο, ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου έστειλε το μήνυμα ότι το κόμμα που στάθηκε όρθιο και από την αυτοκριτική πρέπει να δώσει την μάχη του για να μην επιστρέψει το παλιό κατεστημένο στην διακυβέρνηση της χώρας.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι βαθιά επιθυμία του κατεστημένου είναι να μας κάνουν παρένθεση 7 μηνών για να ξεπλύνουν 40 ετών αμαρτίες. Δεν θα τους αφήσουμε να τους περάσει. Να μην μιλήσουμε μόνο στην καρδιά, αλλά και στο νου των πολιτών» τόνισε ο κ.Τσίπρας ενόψει των επερχόμενων εκλογών.

Πάντως, μιλώντας στη Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε το αίτημα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη για τηλεοπτικό διάλογο. «Κι ένα και δύο και τέσσερα debate κι όσα θέλει και όποτε θέλει και όπου θέλει», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας: «Δεν κρυφτήκαμε ποτέ».

*Τα όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας στην Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον της ΝΔ, προκάλεσαν την αντίδραση της. Με ανακοίνωση του γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζεται ότι ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ διχάζει, βρίζει και ρίχνει λάσπη, όσο πέφτουν τα ποσοστά του, ενώ παράγει πολλά ψέμματα περισσότεροι από όσα μπορούν να καταναλωθούν από όσους τον ακούνε. Πιο συγκεκριμένα η ΝΔ αναφέρει: «Ο κ. Τσίπρας παράγει περισσότερα ψέματα από όσα μπορούν να καταναλώσουν αυτοί που τον ακούνε. Κάθε μέρα που περνά και κατρακυλούν τα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Τσίπρας ολοένα και περισσότερο θα διχάζει, θα βρίζει, θα ρίχνει λάσπη, στη Νέα Δημοκρατία και στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Δεν τον ακολουθούμε. Εμείς μένουμε σταθεροί στην ανάγκη για σταθερότητα, εθνική συνεννόηση και εφαρμογή ενός ξεκάθαρου σχεδίου αλλαγών για το μέλλον. Και κάτι ακόμα. Πριν ένα μήνα, όταν οι πρώην σύντροφοι του κ. Τσίπρα έσπρωχναν την Ελλάδα στα βράχια, η Νέα Δημοκρατία με την ψήφο της, χωρίς κανένα αντάλλαγμα, κράτησε την Ελλάδα στο ευρώ και την Ευρώπη. Τότε ήμασταν καλοί…Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο ντιμπέιτ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass