Πάνω από 30.000 αιτήσεις για τα think tanks ΣΥΡΙΖΑ

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, δήλωσε ο Στ. Κασσελάκης *Συνάντησε τη δημιουργό της ροζ σημαίας

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2024 8:20

ΑΘΗΝΑ
Σε νέο βίντεο στα social media, ο Στέφανος Κασσελάκης, μέσα από το γραφείο του, μιλά για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ.

«Πάμε για ένα haul;» λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, φορώντας γυαλιά οράσεως, στην αρχή του νέου βίντεο που ανέβασε στα social media, καθισμένος μπροστά από τον πίνακα με τον Τσε Γκεβάρα που κοσμεί τον τοίχο του γραφείου του, ο οποίος αποτελεί έργο ομογενή από την Κίνα, με την υπογραφή «fotis».
«Haul» είναι λέξη που αφορά σε αγορές και χρησιμοποιείται συχνά στο πλαίσιο των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σε βίντεο που κάποιος δείχνει στους ακολούθους του τι αγόρασε από τα καταστήματα. Ωστόσο, ο κ. Κασσελάκης δεν δείχνει κάτι τέτοιο, αλλά μάλλον παίζει με τη λέξη που τρεντάρει, για να παρουσιάσει τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο Στέφανος Κασσελάκης, στη συνέχεια, σηκώνεται από την καρέκλα του και περπατά στο γραφείο, περνώντας μπροστά από το ποδήλατο γυμναστικής που φαίνεται πως έφερε στην Κουμουνδούρου -εξάλλου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει δείξει την αγάπη του για τη γυμναστική.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ λέει: «Έχω λάβει πάρα πολλά DM, πάρα πολλά μηνύματα στο Facebook, πάρα πολλά emails, από πολλούς από εσάς, για τα think tanks του ΣΥΡΙΖΑ. Πόσα θα είναι, πόσες θεματικές, ποιοι θα είναι μέσα σε αυτά, τι δουλειά θα κάνουν, τι πολιτική θα παραγάγουν. Είκοσι εννέα θεματικές ενότητες, 29 think tanks».
Έπειτα, ο Στέφανος Κασσελάκης προσθέτει: «Μην αγχώνεστε, ένα-ένα. Θα παρουσιάσουμε τα άτομα κατηγορία ανά κατηγορία. Λάβαμε πάνω από 3.000 αιτήσεις, βάσει μιας τομής που κάναμε στην ελληνική κοινωνία. Αντί τα κομματικά γραφεία να δίνουν θέσεις για την παραγωγή πολιτικής σε έναν στενό κύκλο, το ανοίξαμε σε εσάς. Το ανοίξαμε σε όλους εσάς και ανταποκριθήκατε πραγματικά συγκινητικά».
Το βίντεο καταλήγει με τον Στέφανο Κασσελάκη να λέει: «Είστε πολλοί που θέλετε να προσφέρετε σε αυτόν τον τόπο, που θέλετε αυτή η χώρα να έχει προοδευτική κυβέρνηση. Που θέλετε να συνεισφέρετε στις λύσεις κοινής λογικής που έχει ανάγκη η Ελλάδα. Λοιπόν, πήρατε μια γεύση, από εδώ και πέρα stay tuned για περισσότερα».
Αφού τελειώνει, το βίντεο γυρνά πίσω και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αστειεύεται: «Να το πω και στα ελληνικά; Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα».
ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΡΟΖ ΣΗΜΑΙΑΣ
Ο Στέφανoς Κασσελάκης συναντήθηκε χθες με τη Γεωργία Λαλέ, την εικαστικό που έγινε ευρύτερα γνωστή μετά την απόσυρση του έργου τέχνης για την έμφυλη βία και τις γυναικοκτονίες που η ίδια είχε δημιουργήσει, της ροζ ελληνικής σημαίας, από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, στη Νέα Υόρκη. Μετά τη συνάντησή του με την εικαστικό που εμπνεύστηκε το έργο που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ προχώρησε σε μια διαδικτυακή ανάρτηση μέσω της οποίας εκτόξευσε «βολές» κατά του Γιώργου Γεραπετρίτη που έδωσε την εντολή για απόσυρση του συγκεκριμένου έργου τέχνης, χαρακτηρίζοντάς τον ως «υπουργό των υποκλίσεων του Ερντογάν». «Σήμερα συναντήθηκα με τη Γεωργία Λαλέ. Την εικαστικό που ανέδειξε μέσω της Τέχνης τις τρομακτικές διαστάσεις της έμφυλης βίας στην Ελλάδα. Ο υπουργός των υποκλίσεων στον Ερντογάν, αποφάσισε να λογοκρίνει την Τέχνη και να υποκλιθεί εκείνες τις ημέρες στην Ακροδεξιά. Ο καθένας διαλέγει που «υποκλίνεται». Άλλοι μπρος στα συμφέροντα και τους συμβιβασμούς, άλλοι στην Τέχνη και το δίκιο των ανθρώπων», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass