Ν. Ράπτης και Δημ. Λιόλιος στο ΠΣ του «Κόσμος»

*Γραμματέας εξελέγη ο Πέτρος Κόκκαλης

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2024 7:01

ΑΘΗΝΑ
Δύο Λαρισαίοι, οι Νίκος Ράπτης και Δημήτρης Λιόλιος εκλέχθηκαν στο Πολιτικό Συμβούλιο του νεοσύστατου πολιτικού φορέα “Κόσμος”. Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας εκλέχτηκαν τα προσωρινά όργανα που θα οδηγήσουν το κόμμα στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, ενώ θα ακολουθήσει το Ιδρυτικό Συνέδριο. Τα 30 μέλη στο Πολιτικό Συμβούλιο,  εκλέχθηκαν ομόφωνα, ενώ ο Πέτρος Κόκκαλης  μετέχει αριστίνδην ως εκλεγμένος ευρωβουλευτής. Τα 30 μέλη είναι:

Λίζα Αβραμίδου, Μαρία Αλεξίου, Ντίνα Βαρδαραμάτου, Μαρία Βασιλάκου, Νατάσα Βασιλείου, Παύλος Γεωργιάδης, Βασιλική Γιατσίδου, Φίλιππος Γκανούλης, Αργύρης Γκινούδης, Πάνος Γρέδης, Δημήτρης Δερματάς, Νώντας Ευεργέτης, Χριστίνα Ευθυμιάτου, Μαριλένα Ηλιού, Γιώργος Ιωακειμίδης, Λευτέρης Ιωαννίδης, Ξενοφών Κοντιάδης, Άννα Λιανοπούλου, Δημήτρης Λιόλιος, Αλέξανδρος Λουιζίδης, Σωτήρης Λυμπερόπουλος, Ζωή Νιομανάκη, Λευτέρης Παπαγιαννάκης, Ηλίας Παπαθεοδώρου, Νίκος Ράπτης, Όλγα Στεφανή, Αθανάσιος Τσακρής, Ιωάννης Τσολάκης, Μαρία Φερεντίνου, Μαρία Φραγκίσκου.
Στο τέλος της Ολομέλειας το Πολιτικό Συμβούλιο συνεδρίασε για πρώτη φορά και εξέλεξε: Τον Πέτρο Κόκκαλη στο ρόλο του Γραμματέα, ο οποίος θα προεδρεύει της Γραμματείας στην οποία επίσης εξελέγησαν από το Πολιτικό Συμβούλιο οι:
Μαρία Βασιλάκου, Χριστίνα Ευθυμιάτου, Μαριλένα Ηλιού, Γιώργος Ιωακειμίδης, Λευτέρης Ιωαννίδης, Λευτέρης Παπαγιαννάκης.
Μετά την πρώτη συνεδρίαση της Γραμματείας ορίστηκαν
ο Ξενοφών Κοντιάδης Συντονιστής Πολιτικού Σχεδιασμού, ο Γιώργος Ιωακειμίδης Συντονιστής Οργανωτικού, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου Εκπρόσωπος Τύπου, η Ντίνα Βαρδαμαράτου Διευθύντρια του κόμματος, οι Ντίνος Μαχαίρας, Όλγα Στεφανή και Παναγιώτης Φωτόπουλος μέλη της Επιτροπής Μητρώου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass