Παραιτήθηκαν Μπρατάκος και Παπασταύρου

Εξέπεμψε λάθος μήνυμα η συνάντησή τους με επιχειρηματία, αναφέρει το Μαξίμου - Συνεδριάζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο

Δημοσίευση: 29 Μαρ 2024 9:14

ΑΘΗΝΑ
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις με τις παραιτήσεις του υπουργού επικρατείας, Σταύρου Παπασταύρου και του υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκου λόγω του ραντεβού τους με επιχειρηματία, το οποίο προκάλεσε την ενόχληση του πρωθυπουργού.

Με ανακοίνωσή του γραφείου τύπου του Πρωθυπουργού και ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρισκόταν στο γραφείο του στη Βουλή γνωστοποιήθηκε ότι: «Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου, και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους. Ο Πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους».
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, η παραίτησή τους ήλθε μετά από συμμετοχή τους σε κοινωνική εκδήλωση, η οποία έστειλε λάθος μήνυμα για την κυβέρνηση. Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν ντόμινο καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα προχωρήσει ο πρωθυπουργός σε ευρύτερη αλλαγή στο κυβερνητικό σχήμα ή θα αντικατασταθούν μόνο οι δυο νευραλγικές αυτές θέσεις. Σήμερα πάντως συνεδριάζει στις 11.00 το υπουργικό συμβούλιο με κεντρικό θέμα την 4η αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και άλλα θέματα στην ατζέντα, όπως τις διατάξεις για τη νόμιμη μετανάστευση και την παρουσίαση νομοσχεδίου από τον υπουργό αγροτικής ανάπτυξης για τις διεπαγγελματικές οργανώσεις και τους εποπτευόμενους φορείς.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Τις παραιτήσεις των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου, σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Για μια ακόμη φορά πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη. Οι αναγκαστικές «παραιτήσεις» των πιο στενών συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν τη διαπλοκή στην οποία η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει βουτηχτεί. Μετά τον Γρηγόρη Δημητριάδη, ήρθε σήμερα η σειρά των Γιάννη Μπρατάκου και Σταύρου Παπασταύρου. Καλή τύχη στους επόμενους…».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass