ΣΤΙΣ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ Η ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Στη Λάρισα μιλάει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας

* Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει αγνώστους ότι «αποκαθήλωσαν» αφίσες που αναγγέλλουν την ομιλία

Δημοσίευση: 15 Σεπ 2015 0:56

 

Στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας θα μιλήσει στις 8.30 το βράδυ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, πρώην πρωθυπουργός και επικεφαλής του ψηφοδελτίου του κόμματος στον νομό, Αλέξης Τσίπρας. Ο Αλέξης Τσίπρας θα φτάσει στην πόλη λίγα λεπτά πριν την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Αθήνα.

Στην Κεντρική πλατεία αναμένεται να βρεθούν ψηφοφόροι και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ από ολόκληρο τον νομό.

Εν τω μεταξύ, για προσπάθεια ακύρωσης της προεκλογικής του εκστρατείας κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, καταγγέλλοντας όσους «κατεβάζουν» τις αφίσες της σημερινής ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στην πόλη.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται συγκεκριμένα τα εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας καταγγέλλει τις προσπάθειες ακύρωσης της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος. Όσοι «κατεβάζουν» τις αφίσες που προαναγγέλλουν την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σήμερα Τρίτη 15/9/2015 στη Λάρισα, είναι πανικόβλητοι μπροστά στα «κατεβασμένα» ποσοστά που θα εισπράξουν τα κόμματά τους την προσεχή Κυριακή».

Όπως έγινε γνωστό, το φαινόμενο άρχισε να εμφανίζεται αμέσως μετά το «κρέμασμα» των σχετικών αφισών το περασμένο Σάββατο και συνεχίστηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

* Τα προβλήματα του τόπου και τις πολιτικές εξελίξεις συζήτησαν χθες το απόγευμα με τους πολίτες, στο πλαίσιο παρέμβασής τους στους κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, οι υποψήφιοι βουλευτές Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδευόμενοι από στελέχη του κόμματος, καλώντας παράλληλα τον κόσμο να παραστεί απόψε και να ακούσει την προεκλογική ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική πλατεία.

ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Με αφορμή την προχθεσινή εμφάνιση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει φωτογραφία που απεικονίζει τον κ. Μεϊμαράκη, τον Λαρισαίο γραμματέα της Ν.Δ., Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Κώστα Καραγκούνη.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «η χθεσινή εμφάνιση του προέδρου της ΝΔ στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτύπωσε με τον πιο εμφαντικό τρόπο την απεχθή εικόνα του «παλιού και διεφθαρμένου» που θέλει, την επόμενη Κυριακή, να «επανέλθει στα πράγματα» για να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο. Σας επισυνάπτουμε φωτογραφία από τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου του κ. Μεϊμαράκη, όπου φαίνονται οι παρακάτω «εθνοσωτήρες»:

- Ευάγγελος Μεϊμαράκης: Διεκδικεί την πρωθυπουργία της χώρας. Υπόδικος σχετικά με τις μίζες των εξοπλισμών (γνωστός ως «μπροστάντζας»).

- Ανδρέας Παπαμιμίκος: Γραμματέας της ΝΔ. Ερευνάται για υπεξαίρεση σε βάρος του Δημοσίου, κατ’ εξακολούθηση απάτη σε βάρος του Δημοσίου, νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και έκδοση πλαστών και εικονικών τιμολογίων. Τα παραπάνω αδικήματα διώκονται σε βαθμό κακουργήματος και αφορούν το ποσό των 2.500.000 ευρώ.

- Κώστας Καραγκούνης: Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας. Κατηγορείται ότι στέρησε το Νοσοκομείο Αγρινίου από μαγνητικό τομογράφο, έτσι ώστε ο κόσμος να ωθείται σε ιδιωτικό ιατρείο που διατηρεί ο αδερφός του Κώστα Καραγκούνη, Βελισσάριος, πληρώνοντας …30 ευρώ επίσκεψη (!)

Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου οι πολίτες ξεμπερδεύουν με το παλιό και διεφθαρμένο, και κερδίζουν το αύριο που-δικαιωματικά- τους ανήκει», καταλήγει η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας.

Μεν. Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass