Νεκρός φαντάρος από ανατροπή άρματος μάχης

Δημοσίευση: 05 Ιουν 2013 16:03 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:41

Θανατηφόρο ατύχημα με άρμα μάχης, σημειώθηκε στις 05:50, στον δρόμο από Συκάμινο προς Ωρωπό. Το τεθωρακισμένο βγήκε από το δρόμο και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας φαντάρος.

Το ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του στην παράπλευρη οδό της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του στρατιώτη (ΠΝ) Ε.Κ., όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Στο ερπυστριοφόρο όχημα επέβαινε άλλος ένας στρατιώτης, ο οποίος είναι καλά στην υγεία του. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη το πρωί ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες. Το άρμα μάχης συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575ου Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία εκινείτο με προορισμό το λιμάνι του Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων στην εν εξελίξει διακλαδική άσκηση των Ενόπλων Δυνάμεων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα, ενώ η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής 'Αμυνας εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.

Φωτο: ΑΜΠΕ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass