ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΣΤΗΝ 110 Π.Μ

Ημερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2015 19:19

Ειδική ημερίδα με θέμα ¨Πρόγραμμα LIFE και εξοικονόμηση ενέργειας¨, πραγματοποιήθηκε χθες στην 110 Πτέρυγα Μάχης παρουσία του διοικητή της μονάδος Σμηνάρχου Δημήτριου Τσιρογιαννίδη

                Στην ημερίδα συμμετείχαν ως ομιλητές ο επιθεωρητής περιβάλλοντος του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Αλέξανδρος Κελεσίδης, η προϊσταμένη διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαρισαίων αρχιτέκτονα μηχανικό κα Ευαγγελία Γιοβρή, ο τεχνικός διευθυντής περιβάλλοντος της εταιρείας ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε κ. Χάρης Αγγελακόπουλος, ο τεχνικός συστήματος διαχείρισης ενέργειας (ΣΔΕ) της 110ΠΜ Σμηναγός (ΤΗΓ) κ. Παναγιώτης Κατίνας, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο διοικητής της Μονάδος.

                Την εκδήλωση παρακολούθησαν ακόμα ο αναπληρωτής διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας κ. Σωτήριος Βούλγαρης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Απόστολος Μπέμπης, στελέχη της 110 ΠΜ,   αντιπροσωπείες Μονάδων περιοχής Λάρισας καθώς και μαθητές των 15ου και 43ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass