ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΑΡΧΗΓΟΥ

Κίνδυνο διάλυσης «βλέπει» ο Δένδιας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2015 8:03

ΑΘΗΝΑ

Κίνδυνο κατακερματισμού της ΝΔ «βλέπει» ο Νίκος Δένδιας με συνέντευξή του στην εφημερίδα Αγορά, ενώ εκφράζει αντιρρήσεις για τη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου του κόμματος.
«Πολύ φοβούμαι ότι η ΝΔ διατρέχει σοβαρό κίνδυνο, όχι απλώς να διασπαστεί, αλλά να κατακερματιστεί και κυρίως να καταστεί αδιάφορη» τονίζει ο βουλευτής της ΝΔ στην εφημερίδα Αγορά.
Ο ίδιος αποδίδει αυτή την κατάσταση στον τρόπο εκλογής νέου προέδρου, χαρακτηρίζοντάς τον «αποκομμένο από κάθε ιδεολογικό πρόσημο», ενώ «στερείται πολιτικού νοήματος».
«Αλλά ακόμη κι αν κινδυνέψει η Νέα Δημοκρατία με διάσπαση ή και με αφανισμό, λόγω συγκεκριμένων προσωπικών στρατηγικών, δεν θα εξαφανισθεί η Κεντροδεξιά» συμπληρώνει.
Ο κ. Δένδιας εκφράζει ενστάσεις για την εκλογική διαδικασία που αποφάσισε η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, τονίζοντας ότι υπάρχουν πολλά ερωτηματικά για το πώς διεξάγεται, με κυριότερο το ποιο είναι το εκλογικό σώμα.
«Το να δίνεις τρία ευρώ και να ψηφίζεις δεν συνιστά σοβαρή διαδικασία» προσθέτει.
Ο πρώην υπουργός υπογραμμίζει ότι το κόμμα χρειάζεται ανανέωση στον πολιτικό λόγο, στην οργανωτική συγκρότηση και στον τρόπο παραγωγής πολιτικού έργου. «Δεν χρειάζεται όμως να γίνει κακέκτυπο του ΣΥΡΙΖΑ» διευκρινίζει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass