ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Φαβορί ο Μειμαράκης, αουτσάιντερ ο Τζιτζικώστας

Δημοσίευση: 18 Οκτ 2015 8:05

 

ΑΘΗΝΑ
Σημαντικά ευρήματα στην πρώτη δημοσκόπηση για τις εσωκομματικές εκλογές στη ΝΔ που δημοσιεύονται στην εφημερίδα «Παραπολιτικά».
Σύμφωνα με την έρευνα της Metron Analysis “Παραπολιτικά” ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης προτιμάται για αρχηγός από το 48 % όσων δήλωσαν ψηφοφόροι του κόμματος και 28% στο γενικό σύνολο. Τα ποσοστά που συγκεντρώνει ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι 21 % και 31% αντίστοιχα.
Στην τρίτη θέση ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 18 % στους ψηφοφόρους της ΝΔ και 14 % στο γενικό σύνολο. Τέταρτος και... καταϊδρωμένος έρχεται ο Άδωνις Γεωργιάδης με ποσοστά 8 % και 6 % αντίστοιχα.
* Δημοσκόπηση της MRB, για λογαριασμό της Real News δίνει μεγάλο προβάδισμα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, στην κοινωνική βάση της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Μεϊμαράκης συγκεντρώνει ποσοστό 47,5%, αφήνοντας δεύτερο τον Απόστολο Τζιτζικώστα με ποσοστό 19,9%!. Τρίτος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16,4% και τελευταίος ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10.1%.
Μεταξύ εκείνων που έχουν ψηφίσει έστω μια φορά στο παρελθόν Νέα Δημοκρατία, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης διατηρεί επίσης σαφές προβάδισμα της τάξεως του 10%!
Μεϊμαράκης 37,2%
Τζιτζικώστας 27,9%
Μητσοτάκης 14,4%
Γεωργιάδης 6,4%.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass