ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΑΦΕΣ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΡΣΑ ΤΗΣ ΔΙΑΔΟΧΗΣ

«Μεϊμαράκης», επιμένουν τα γκάλοπ

Δημοσίευση: 19 Οκτ 2015 0:38

 

ΑΘΗΝΑ

Προβάδισμα στον Ευάγγελο Μεϊμαράκη με 47,5% δίνει η δημοσκόπηση της MRB για τις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ.

Δεύτερος αλλά σε μεγάλη απόσταση με 19,9% έρχεται ο Απόστολος Τζιτζικώστας και ακολουθούν ο Κυριάκος Μητσοτάκης με 16,4% και ο Άδωνις Γεωργιάδης με 10,1%, βάσει της δημοσκόπησης που έγινε για λογαριασμό της Realnews.

Ωστόσο, η διαφορά με την οποία προηγείται ο Ευ.Μεϊμαράκης μειώνεται όταν τοποθετούνται πολίτες που έχουν ψηφίσει μία φορά τη ΝΔ. Εκεί ο νυν πρόεδρος του κόμματος είναι πρώτος με 37,2% και ακολουθούν ο Απ.Τζιτζικώστας με 27,9%, ο Κ.Μητσοτάκης με 14,4% και ο Αδ.Γεωργιάδης με 6,4%.

Στη μοναδική κατηγορία που ο Ευ. Μειμαράκης έρχεται δεύτερος είναι σε όσους ψήφισαν κάποια στιγμή ΝΔ, χωρίς, ωστόσο, να υπολογίζονται οι ψηφοφόροι του Σεπτεμβρίου.

Σε ό,τι αφορά τη δημοτικότητα των τεσσάρων υποψηφίων, την πιο θετική εικόνα έχουν οι πολίτες για τον Ευ.Μεϊμαράκη, τα ποσοστά του οποίου ανεβαίνουν ακόμη περισσότερο όταν στο ερώτημα απαντούν ψηφοφόροι της ΝΔ.

* Το μήνυμα ότι «τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε» και ότι «στα εθνικά μας δίκαια δεν κάνουμε πίσω», έστειλε από την Έδεσσα, όπου παρευρέθηκε στους εορτασμούς της πόλης, ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

«Μπορεί σήμερα να έχουμε κάποια προβλήματα, μπορεί να υπάρχει κρίση, μπορεί η κυβέρνηση να μην μπορεί να τη διαχειριστεί, αλλά από εδώ θέλω να στείλω ένα μήνυμα προς όλους και προς την κυβέρνηση: Τα εθνικά μας δίκαια, παρόλη την κρίση, εμείς θα τα υπερασπιστούμε» τόνισε.

«Δεν κάνουμε βήμα πίσω. Και να το καταλάβει καλά αυτό η κυβέρνηση. Και όλοι εκείνοι που θα πάρουν το μήνυμα και στο θέμα των Σκοπίων και στο θέμα των εθνικών ζητημάτων με τα θαλάσσια ύδατα με την Τουρκία» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Μεϊμαράκης και διευκρίνισε:

* «Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία» δήλωσε από τη Φλώρινα ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Από εδώ, από την ακριτική Φλώρινα, στέλνουμε και πάλι το ξεκάθαρο μήνυμα προς όλους και ειδικά προς την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: Πρέπει να καταλάβουν πού βρίσκονται και ποια ευθύνη έχουν αναλάβει. Με τα συμφέροντα της χώρας δεν παίζουμε. Μην τολμήσει κανείς να παίξει με τη Μακεδονία. Η Ελλάδα έχει ξεκάθαρη εθνική θέση και δεν τη διαπραγματεύεται» δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τζιτζικώστας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass