Μ. Χαρακόπουλος: Η επίθεση στον Κουμουτσάκο πλήγμα στη δημοκρατία

Δημοσίευση: 06 Νοε 2015 11:16

 

 

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, κληθείς να σχολιάσει τα έκτροπα με στόχο το βουλευτή της Β ΄Αθηνών κ. Γιώργο Κουμουτσάκο κατά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Ποντιακών Σωματίων στο Σύνταγμα για τις δηλώσεις του υπουργού Παιδείας κ. Νίκου Φίλη για τη Γενοκτονία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επίθεση κατά του συναδέλφου κ. Γιώργου Κουμουτσάκου, από τους γνωστούς οπαδούς της βίας και των τραμπουκισμών, πλήττει εξίσου τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και την δίκαιη απαίτηση των Ποντίων, αλλά και της συντριπτικής πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, για αποκατάσταση της ιστορικής αλήθειας.

Το καταδικαστέο αυτό επεισόδιο, όμως, δεν απαλλάσσει ούτε κατ’ ελάχιστον την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ και ιδίως τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα, που συνεχίζει να ανέχεται στη θέση του υπουργού Παιδείας τον κ. Φίλη.

Οι προσβλητικές δηλώσεις του υπουργού για τη μνήμη των εκατοντάδων χιλιάδων σφαγιασθέντων Ποντίων και εν γένει χριστιανών της Μικράς Ασίας, σκοπεύουν ευθέως στην αθώωση των θυτών, όπως και οι ανάλογες της καςΡεπούση περί συνωστισμού, και δεν πρόκειται να γίνουν ποτέ αποδεκτές από τους Έλληνες πολίτες». 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass